Како можам да правам измени во пдф формат на слика.... Имам 2-3 слики кои треба да ги обработам на кирилица. Текстот во сликите е на латиница
Го сменив вифи пасвордот на домашната мрежа, Макс адсл имам. Е сега, мобилниов не ми го памти пасвордот, односно треба да го внесувам при секое уклучување на таа мрежа. Со другите мрежи не ми се случува тоа, си ги памти и автоматски се конектира. А да, и да напоменам дека пред да го сменам(значи кога си беше дадениот пасворд од уште кога го земавме пакетот и рутерот) го памтеше и не бараше повторно внесување пасворд. Има начин да се промени ова?
Си инсталирав нов Windows на комјутерот и сите работи нели се бришат на тој начин и сега сакам да прашам дали постои опција да си ги вратам сликите?
Додека се инсталира новиот оперативен систем има опција да се зачуваат фајловите или да се избришат. Провери во сите дискови, ако ги нема значи си кликнала да се избришат. Има уште еден начин кој е покомплициран, ќе побарам туторијал на YT па ќе ти пратам.
Како да направам резервна копија на слики? На USB стик ми се, и заедно зафаќаат меморија околу 64GB. Сакам за секој случај да направам резервна копија ако ми се расипе USB-то за да не ми пропаднат сликите.
Тука ќе пишам бидејки итно ми треба мислење.. Прво мене после на маж ми некој од лажен профил ми испраќа пораки а на маж ми дури и фотошопиран разговор со експлицитна содржина во мое име демек јас и тој лажен профил сме имале разговори? Уште му пишал погледни жена ти к***а што пишува додека ти спиеш Секако маж ми не верува на такви глупости и пробува на секој начин да му ја открие IP адресата .. Што друго можам навистина се потресов а 8-ми месец бремена сум
Ако имаш gmail, препорачувам да ги уплоадираш сите тие слики во google photos. Нема да зафаќаат воопшто меморија, само ќе треба интернет конекција да се видат.
Девојки ми треба помош. Ми се закачи некој вирус на пребарувачите , кога ќе ги отворам автоматски ми излегува ова подоле како на сликите. Не знам што да направам ? Го искенирав ком, но ништо.
Оди десно на тие три точки потоа settings, оди надолу, кликни advanced, оди скроз долу и кликни reset.
Има шанси да си даунлоадирала/инсталирала некоја глупост. Провери вака, види во програмите дали има некоја што не би требало да е таму и деинсталирај ја.
Kaj mene laptopot se zakoce i pocna da kristi, ne mu e prvpat drug pat nisto ne mu bese ama sega zvuci kako staro radio koga slusam muzika. Sto da pravam? Dali e mozno da ima vrska so baterijata zatoa sto i taa ne e vred, ne raboti koga ne e priklucena na struja? Izvinete za latinica