Пред да дојдам пак на фемина баш ова видео го гледав. Се ми е веќе наместено како што тој мести во видеото. Кладов антивирус и скенирав немам вируси. Апдејтирав нова верзија на Опера. Ставив на таблет Нетфликс и од таму не можам да се најавам. Исчистив колачиња, зошто и тоа го видов како предлог на сајт. Сега прочитав да сум исклучела интернетот да го рестартирам, па сега одам тоа да пробам. Фала ти во секој случај! edit. Ај реков да рефреширам уште еднаш и овој пат отвори. Е нешто од се шо пробвав фати, е шо фати ни сама не знам. edit2. На таблет сеуште не отвора, ама дур негде отвора не се бунам.
http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=257 Штом се среди супер. Ако се појави пак проблемот кликни на линкот, инсталирај програмчето имаш инструкции. Рестартирај го компјутерот и провери дали е се во ред. Пред да го инсталираш програмчето исклучиги сите антивирусни програми вклучувајќи и windows firewall. Се работи за некој вирус како што прочитав жалби од луѓе кои го имале истиот проблем.
Сијаличката за power од мониторот од статичен компјутер зафркава. Ќе стиснам на копчето за да го уклучам мониторот, ќе светне и одма се исклучува. Така да, не можам да работам со него, ништа се не види Од што е тоа, колку би ме чинело да го поправам?
Најверојатно е дотраен, дали и воопшто вреди да го поправаш, мислам дека можеби повеќе ти се исплати да си земеш нов монитор. Однеси го на сервисер, па ќе ти кажат дали ти се исплати да го поправиш. Од мое искуство, не си го троши времето по сервисирање, ама пак види си како ти одговара тебе.
Сепак прво прашај за цената. Јас од прилика кажав бидејќи нов кондензатор не е скап (20-50 денари) плус тоа имав сличен проблем со телевизор и сам го поправив и немаше многу работа па цената на основа на тоа ја кажав.. Спојлер https://www.google.com/search?rlz=1...1;tbs:lrf:!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2
Има една супер програма за video editing. Се вика Filmora. Арно ама, бесплатната верзија си ка*а, па врз готовото видео ти става нивно лого. За да се тргне тоа нивно лого, потребни е да се претплатиш - да си платиш. Чини некои 2000 денари на годишно ниво. Е, сега, моето прашање: Дали некој од вас знае некој добар програм за едитирање на видео материјал, вклучувајќи и текст, ефекти... А да е бесплатна? Сакам да е малку помодернизирана, слично на Filmora. Ве молам, ве молам, ве молам, доколку некој знае за овие нешта нека ме контактира. Многу ми е потребно и не знам како да постапам. Се мислам дали да истргнам 2000 денари а да не се покајам откако ќе слушнам дека сум можел да најдам пиратска верзија или слично. Арно ама, ич не ми се познати тие работи, па би сакал некој да ме упати! Фала многу.
Инсталирај Filmora со крак, среден проблем. Нема потреба од давање пари. Следи ги упатствата од видеото.
Имаш во дескрипција линкови за download и други потребни работи кои ти требаат, само следи чекор по чекор како на видеото не е ништо тешко. Пиши да знам што ќе направиш.
Дечки, кулерот ми цркна. Како нешо да го заглави и повеќе не врти. И сега немам ладење на ком. Дали е проблем ако го користам така?
Зависи, во секој случај би требало побрзо да го замениш. Предлагам во меѓувреме да инсталираш програма која ќе ти ја покажува температурата на процесорот, да видиш колку загрева. Не би требало да надминува 60 'С, инаку ќе цркнат и други делови. SpeedFan е ок програма.
Како што кажа членката инсталирај програма која ќе ти кажува температура на компонентите. Ако се работи за кулер кој се наоѓа на куќиштето океј е нам ништо да биде но ако цркнал кулер на процесорот или графичка не би ти препорачал да го користиш компјутерот додека не смениш кулер. Не се многу скапи инаку, за 100-200 денари има во AMC или Anhoch.
Здраво знам дека мислењето не ми е во соодветна тема но сепак не знам каде да го поставам Добивам предупредување на компјутерот дека виндовс лиценцата ми истекува на 31 мај. Сега што точно треба да правам?