Здраво незнам колку ми е на место прашањево но сакам да си земам лаптоп само незнам која марка, а толку многу (воопшто)не се разбирам. Битно ми е само да има опција да може да се поврзам на интернетот од телефонот, да има вифи. Ми го препорачаа леново. Кој го има користено и задоволни ли сте?!
Сакам да симнам фотошоп од замунда но неможам да најдам некој добар. Дали може некој да ми помогне , да ми даде линк? Ми треба еден за 32битен, и друг за 64битен.
Дали има некој поим зошто ми се појавува ерор 0x000001d3? Не можам да се снајдам на интернет што значи ова.
Blue screen ерори може да се појават и при хардверски проблем. Пиши спецификации, процесор, оперативен систем, лаптоп ли е ова она за да видам дали можам некако да помогнам.
Имам проблем со лаптоп, батеријата не ми чини и го користам преку полнач, 3-4 пати не ми се уклучуваше и го носев на мајстор и ми рекоја нов дел затоа што била прегорена и сеа пак истото, имат некој чаре да кажи освен нова батерија.?
Луге лап топот ми зададе мн главоболки ... Network не работи т.е не функционира , не ми работи ни вифи ... Што да правам ?
нз зошто наеднаш на овој службениот лап топ му се изгуби светлото на екранот, чепнав колку знам гледам светло горе доле можам да менувам, контраст исто, ама пак е темна основата, едвај се гледа, некој совет да не не отворам на соодветно место? плс хелп
Има ли некој што се разбира добро од компјутери,ми треба добар компјутер за на курс по програмирање Дали некој може да ми препорача само да не е Mac нешто поевтино
Има голем избор на компјутери, се зависи од буџетот и дали ти се намерите да се занимаваш сериозно со програмирање или само за едукација. Како марки би ти ги предложила Asus(според мене најдобри), Lenovo i Dell. Од Lenovo е особено добра новата Legion серија. Сепак, би препорачала да не земаш процесор под i3. Се е зависно од буџетот кој би го одвоила па можам да ти препорачам подетално.
Ве молам за брз одговор и некој што разбира Лап топот го однесов на формат пред една недела се си беше супер , ништо не спуштив , два три пати го приклучив и денес го приклучувам и екранот не се пали , црн екран..... Предходно немав никакви пречки и никакви проблеми .... Што може да биде
Види полначот дали работи и дали добро е уклучен во компјутерот. Ако ти се вади батеријата, извади ја и ставија пак убаво нека џглапне
Работи полначот , 100 пати ја извадив батеријата и пак ништо (инаку светат две икончиња дека се полни лап топот)
Имаш опција да избришеш се или да форматираш одредена партиција т.е диск е или диск ц на пример. Не знам колку чини сега преинсталација, пред неколку години кога носев да ми преинсталираат некои земаа 350, а некои 700 - 800.