Го уклучувам сега лаптопот и одма ми се појавува едно и пишува Your windoows licence will exprire soon. Go to settings and active your windows.. ОДам во settings и ми се појавува ова.. Како да го активирам windowso.. Помошш
Знае ли некој програмче за враќање на податоци од хард диск? Само Quick Format е направено. Има на интернет get data back, ама не знам безбеден линк, нејќам вирус да симнам
Имам проблем со полначот на лаптопот или пак со напојуванјето. Нормално да го буцнам полначот Не полни, па морам да го изврзам лаптопот да го истегнам напојувањето нагоре па тогаш да почне со полнење и тогаш нема мрдање. Дали нема добар контакт или пак нешо делот за полнење е заебан ...?
Dzekceto na laptopot (jack) treba da ti se smeni, odnesi kaj nekoj sto poprava laptopi. I na mene mi se sluci istoto, prestana da se polni koga najvekhe mi trebase. Za samsung laptop bese okolu 1000, za asus, acer laptopi e poevtin.
Истата мака ја имам, старата батерија (не таа ВО лаптопот) ја зезнав и ми купи нова татко ми ама пунењето не иде морам да го тегнам кабелот за да се полни лаптопот што многу ме нервира не можам филм на раат да изгледам. Зезнат ти е конекторот носи го на сервис.Изгледа и мене ми е или влезот не е компатибилен баш нз..
До сега кога сум имала сличен проблем на тој начин што ти го кажав го имам решено. Најдов некој туторијал на youtube може ќе ти помогне: ако и ова не ти успее пробај да го изгуглаш ке ти даде страни и видео туторијали сигурно нешто ќе ти помогне. со среќа