Може до апдејтот да е? Секогаш кога ми бара му правам, баш од причина да не закочи или успори, изгледа грешка правев а? И сега? Што да правам? Игри нема ниту една ниту пак сум инсталирала, ништо нема, затоа ми е чудно, ама затоа апдејти еден куп...
Јас секогаш кога го апдејтирав ми кочеше и престанав, избришав непотребни работи и сега топ е..затоа ти кажувам.
Имам нов телефон Samsung J3 2017 кој го користам 2 месеца. Од вчера сам се вклучува и светнува екранот. Дали имам некоја опција вклучено ненамерно или нешто друго е во прашање?
Neznam dali prasanjeto e za ovde, no se nadevam deka ke dobijam odgovor. Mailot mi e blokiran ne si go znam pasvordot, a itno mi treba. Probav da go smenam pasvordot, da stavam nov no neuspeav. Koga mi go dava tel. Br za da dobijam poraka so kod nisto ne se slucuva, ni poraka dobivam ni kod apsolutno nisto. Dali postpi drug nacin da si go vratam mailot nazad
Сакам да купам лап топ. Ми треба препорака. Битно ми е да има меморија (за песни, филмови, игрички, фотографии и програм не мн. Голем)
Сакам самоа да си изработам радосница за керка ми, ама незнам во која прорама да ја работам, немам многу познавања...сакам слики и текст да додавам да ја направам и после како книга да ја испечатам...во која програма да работам и како да ја најдам таа што ке ми ја препорачате
Кога ќе го вклучам лаптопот само ова ми излегува, притискам ентер или било кое друго копче пак исто.. А не ми е јасно што значи тоа.. Што може да е, и како да го поправам?
Треба да влезеш на googke chrome- settings- notification. Ќе ти полаже од кои страни ти стигаат известувања и ќе ти даде опција да ги исклучиш.
помош како да забранам да ми стигнуваат мејлови од разни веб сајтови што сум се регистрирала пред 100 години