Да замолам некој шо се разбира како да го решам ова. Имам стар лаптоп ко ќе го вклучам пиши: (како во видеово) Не се уклучва никако.
Имам усб од 64 гига така пишува на него, ама кога ќе го приклучам на компјутер го дава 58.5 гб. зошто ми крати толку? а празно е го земавме за свадбата , она е 60,4 гб, и сега неможам да си ја ставам на усб
Препорачајте ми добар сервис за компјутери да не е многу скап.. Имам Асус лаптоп и не сака да се уклучи па ми треба мислење за сервис..
Скопје.. Кога го вклучувам лаптопот светнува копчето за палење ама не се пали лаптопот само така стои црн екран.... До што може да биде?
Решив да користам VPN и ме интересира кој е подобар избор за сервис ExpressVPN или NordVPN, доколку има некој искуство со истиве.
На ниту еден мемориски драјв не можеш да ја имаш „рекламираната„ меморија пошто секој таков драјв бара форматирање за да може да складира податоци, а форматирањето кошта меморија.
Да прашам. Зедовме нов лап топ и маж ми само го подигнал, неотпакуван и сега дома го вклучуваме и не се вклучува целосно. Се појавува само црн екран, со букви ама не се разбираме баш. Дополнително треба да се инсталира виндоус??????
не верувам дека прават такви работи дека треба виндовс да се купи, пиратерија само по маалскиве сервиси или некое дете што се бави со тоа
Па некако ми нема логика на нов компјутер пиратерија. Што знам јас мислев директно е инсталиран Windows. Ќе тркнам утре до нептун и ќе прашам.