Ama toa samo ako mu prakjash na toj nekij story vo poraka... inaku onaka ako si stavish ne ti izleguva izvestuvanje...
Лаптопот не ми се полни, цело време пишува 0% аvailable (plugged in) Цела недела го немав полнето и вчера го ставив да се полни и со саати така стои и денес исто. Што може да е проблемот?
Мислам дека е до батеријата. Штом си функционира без неа. А што е со процентиве толку високи не знам.
Цркната е батеријата, ист случај имав со лаптопот. Пошто не ставив нова, ми рекоа дека не чинело мртвата батерија да стои во лаптопот, го успорувала.
Ова е баг на виндовс 10 со процентите на батеријата. Некогаш знае да не ги прикаже точно и да дава цифри како 0 или 255% полно. Може да се реши со апдејт или reinstall на power manage driver. Ама најбитно од се е дали кога ќе го оставиш на батерија си работи или не?
Јас мислев дека прашуваш оти ти ја дава на 0% или на 255%. Батеријата ти е отидена тогаш. Користи го само на полнач или земи си нова.
Имам самсунг галакси ј3 2017 и сега проблемот е неможам да најдам автоматско ротирање како на сликата вака ми изгледа од сите апликации освен инстаграм, помош?
Можам ли сам да преинсталирам виндоус на компјутер или ќе морам да го носам на сервис? Голема/тешка ли е процедурата?