И мене ми беше вака десктопот скоро година дена, кога го однесов да ми мењаат windows ми го направија и десктопот. Ни јас не знаев искрено како ми се направи вака исто како тебе, дури се чудев, а све мислам дека од кај што го купив лаптопот, после тоа го однесов на поправка имав проблем еден, и мислам дека они ми го зезнаа повеке искрено десктопот. Ипак однеси го каде што прават лаптопи они ке ти го направат.
Мене ова ми личи како да си го уклучила таблет модот. Кликни доле десно на иконата, па на менито види дали ти е таблет или десктоп мод.
Ќе притискаш F11 или F12 (на сите лаптопи е различно) одма кога ќе го уклучиш за да влезеш во boot menu. Некогаш треба да држиш F12 + fn копчето. Потоа од таму ќе видиш што ќе ти се појави и ќе влезеш во system recovery делот. Еве го system recovery како изгледа. Од тука troubleshoot, и ќе ги видиш опциите од десната страна. Следи го видеото доле од 1:30 па натаму каде има објаснување што да направиш, и што ќе направи таа опција.
Го средив. Кога им се јавив у сервис ме напнаа мислев којзнае каков проблем е. Али ти ми спаси и нерви и време. Фала ти премногу .
Незнам колку од вас сте слушнале за Windows 7 Enterprise Edition но еве ке постирам постапка за лиценцирање а линк за преземање во ПП. Воглавном е ист како Ultimate со некои мали ристрикции кои обичните корисници можеби и нема ни да ги приметат ( освен ако не ги побарате free cell i minesweeper за играње .. хахаха .. но и за нив има начин како да ги инсталира). Најпрво исклучете се од интернет Отворете Command Prompt (Admin mode - десен клик run as admin), и напишете slmgr.vbs -ipk 33PXH-7Y6KF-2VJC9-XBBR8-HVTHH Сега повторно поврзете се на интернет И во Command Prompt (Admin mode) напишете го следново slmgr.vbs -skms yuna.no-ip.info или, slmgr.vbs -skms netplus.no-ip.info или, slmgr.vbs -skms vault-tec.no-ip.org или, slmgr.vbs -skms 91.149.135.121 почекајте за потврда од страна на KMS (Key Management Service) Серверот, и напишете го следново slmgr.vbs -ato причекајте неколку секунди, Windows 7 Enterprise сега треба да е активиран !!! За проверка внесете slmgr.vbs -dlv Овој начин на лиценцирање работи на Windows 7 Enterprise 32-bit и 64-bit!!!
симни го инсталирај и стартувај го ке ти го среди https://official-kmspico.com/download-kmspico-windows-10-activator/
Дали некој знае што значи error 192 при симнување на апликација од play store? За андроид бокс се работи. Има меморија уште 25 гига.