Сигурно имаш телефон или друг емаил како алтернатива ставено, пробај со forget pass следи инструкции, ако не можеш да се снајдеш пиши ми лп.
Дечки од Битолата: Каде мом да нам полнач за лаптопо(Asus)? Има ли во Анхоч,Сетек нешо таква работа или друго место ако знаете? П.С. Овој шо го имам не знам шо му стана ама парампарче се прај,пазам на секое полнење...
на Firefox можеш со delete ... на Chrome (и сите базирани на Chrome) во settings и најди autofill data и од таму можеш да ги избришеш
Здраво, ми треба помош околу инсталирање на Windows 10 преку UEFI Shell. Слободно пишете ми и во порака.
Може ли да ми дадете предлог каде во Скопјево да си го однесам компјутерот на поправка? Да бидат сигурни, затоа што еднаш веќе брат ми го однесе кај некој дечко, и не само што не го поправо туку го расипа. Штом го вклучам, самата перка или како и да се вика чудото, рптира и по кратко време исклучува, не ни стигнува да се вклучи екранот. И постојано се вклучува и исклучува куќиштето, перката ќе заротира о ќе престане. Не знам што е проблемот, не сум паметна за вакви работи. Битно ми е да го поправам затоа што во него ми се сите материјали за факултет и дипломската.
Da ,za lenovo ima poseben servis vo kapistec isklucivo i samo za lenovo delovi poracuvaat. Makpetrol servisot se za dell i hp. Ovlastenite servisi si imaat rez del so garancija
Не најдов посоодветна тема од оваа. Имам проблем со Самсунг ТВ, стар само година ипол. Вчера наеднаш се изгуби сликата и екранот стана целосно црн, звукот си остана во позадина. Го исклучив, вклучив пак, истото, слика немаше. Прочитав на интернет дека можеби е до хдми кабелот, да се обидам да го вклучам на друг приклучок во телевизорот. Така и направив, сликата се врати, но се појави црна хоризонтална линија на средина на екранот. Имате некаков совет? Што би можело да е, и дали воопшто вреди да го носам на поправка? Да напоменам дека со хдмито ми е приклучен андроид бокс векје некое време, доколку има врска. Има спас или да гледам нов?
Исклучи го боксот и види дали ќе уклучи сетингс пример на тв ако немаш програми за да видиш дали има црна линија, да се осигураш дали е до екранот или до ХДМИ кабелот. Ако е до кабелот, ќе купиш нов, ако е до екранот, гаранцијата нема да покрие нов панел?
Фала ти Били! Го исклучив, пробав и така но линијата си остана. Значи е екранот. Ќе се јавам подоцна од кај што го земав, а и ќе ја побарам гаранцијата, ама мислам дека 2 години беше, така да сеуште важи.
Хелоу ајде искусните да ми дадат предлог за купување сум: 1.екстерен хард диск_предлог кој каков,до кај 3000 мкд да е квалитетен 2.таблет,да е исто квалитетен а не прескап фала однапред