Може не ми е мислењево за тука, ама сеедно ќе напишам, не знам посоодветна тема. Ми стигна мејлов прееска и од прв поглед секако ми заличе лажно(прво тоа а второ никогаш не сум нарачувала нешто како што е наведено таму па се зачудив) и претпоставувам дека е некој scam...ама не знам првпат ми стига вакво нешто и баш ме замисли дали може некој да ми краде податоци или било што веќе да се има случено? Спојлер
Кажете добра игра за на телефон Во изолација и ми е досадно, сакам да играм некоја игра ама незнам која??
Дали некој знае што е ова, ми се појавува секогаш кога ќе го вклучам лаптопот и не може да се исклучи па затоа морам да го рестартирам за да го снема.
Имам опера прелистувач, да. Па лаптопот го користам по потреба, не сум правела ништо, ниту пак знам што и како.
Здраво дали некоја членка може да ми каже што се случува? Ме можам да се поврзам. Го пишувам пасвордот ама пак не сака.
Под стандардни подесувања лозинката ти е "admin", пробај со друг пребарувач ако не можеш и така да се логираш ќе го вратиш рутерот на фабричко подесување со држење на дугмето од задната страна на самиот рутер.
Ако не сака со дифолт пасвордот (админ), внеси го пасвордот што ти си го ставила на рутерот, т.е. пасвордот со кој се најавуваш на Ви-Фи, да објаснам по simple.
За да се ресетира треба да подржиш на дугмето се додека не светнат сите сијалички на рутерот истовремено, потоа ќе се логираш со корисничко име: admin, лозинка: admin.
Ne znam kaj da go postavam prasanjevo dali moze da se izbrise praten mail t.e da ne mu se pokazuva na primacot?