Може. Ама по кратко време откако ќе го испратиш и треба да имаш подесено во сетингс. Еве туторијал за гмаил и оутлоок: https://www.techlicious.com/tip/unsend-gmail-outlook-mail/
Има ли некој овде што добро ја знае програмата microsoft excel? Ми треба помош за една вежба по информатика, треба да пресметам нешто во проценти, а треба преку формула или функција да биде. Доколку некој може да ми помогне нека ми пише.
во хедерите од емаилот, ама полесно ти е да ги копираш и да ги ставиш на некој e-mail tracer (ги има многу, избери кој сакаш на гугл)
Не, нема да ти направи анализа, но за секој поединечно ќе имаш информација од која ИП се испрадетни и приближна локација, често доста прецизна, но често и не прецизна (географска). Значи ќе си ги провериш хедерите за секој емаил одделно. Би ти препорачал со неколку различни трејсери да провериш. чисто за врификација. НО, ако користеле прокси, или некој сличен сервис (ВПН може исто) тогаш за жал, ќе ти бидат потреби сосема други алатки за да видиш од каде е испратен емаилот.
Здраво сакам да прашам кога бришеме слики од усб на лаптоп каде одат избришените слики по што не можам да ги најдам во ресајкл бин?
Најголем дел од нив остануваат на усб-то, тоа што не ги гледаш не значи дека ги нема. Со бришењето само хедерите најчесто им се бришат, а содржината останува. Има софтверчиња кои се во можност да ти вратат избришани слики (фајлови) од УСБ. Нормално, што поскоро се обидеш да вратиш, тоа ти се поголеми шансите (што помалку го користиш).