Не е баш компјутерски проблем ама не најдов друга тема. Кај наоѓате убави бесплатни позадини за десктопот? Нешто како на unsplash што има. Наоѓав таму ама повеќето што ми се свиѓаат не се бесплатни, па долго време губам барајќи. Тие што се бесплатни ретко одговараат на резолуција за слика на десктоп. На гугл па ептен матни излегуваат, ретко нешто убаво да најдам. Обожавам убави позадини, но тешко се наоѓаат.
На Редит имаш wallpaper subreddit и таму ќе начекаш јаки позадини. Исто на 4chan ако знаеш да навигираш, ќе најдеш тема/канал за wallpapers и има таму квалитетни.
Ако сакаш О365, 2016 ... малку покомплицирано е, ќе ти требаат активатори, кои кога работат кои не, а пониските верзии, пример 2010 се сосема ок
Здраво. Лаптопот ми го преинсралираа и ми рекоа дека податоците ми ги ставиле на HDD. Е сега, како да ги видам тие податоци? Каде треба да го ставам ова?
A да го сликенш тој HDD на кој што ги префрлиле? Може и на истиот да се ставени, само на друга партиција ...
Кажете добра апликација (бесплата по можност) за оптимизација на лаптоп.Иам прашувано и претходно Као Clean Master шо е за телефон. Иам Аваст и Џава, за вируси ама сакам и да го забрза нешо Чистам шо не треба ама ипак. За мајкрософт*
Их позади пишува 2012, Асус е. Во Disk Menagement да видам или? отворив Performance ама се вртат бројкиве
Стара "машина".Исто како и мојата.Спас ти е само нов SSD. Оди на лево најдоле Windows икона,понатаму,Settings(запчаник),кликни на System и најдоле имаш About.Тука дај еден screenshot и прикачи на форум.
Хм,во ред е ова.Рам имаш предоволно,исто и постара генерација на процесор. Јас користам Ccleaner,прави чистење добро и го "забрзува" компјутерот. Но,како што ти реков,најдобро е да видиш со хард дискот.Кошта 2,3 илјади ама добра разлика ќе осетиш.Мојот исто неможеше да е брз,но со таа промена е брз како светлината.