Слушав песни и се блокира го исклучив-оклучив и тие излегоа,како да го направам тоа сама или мора на поправка
не е за сервис џабе парите ќе ти земат, самиот вин ти е бил деактивиран односно без лиценца, денес има излезено нов упдејт и бидејки не е активиран ова ти се има појавено, оди на "StartUp Settings", и имаш уште еден два чекора...доколку не се снајдеш контактирај ме.
Не. Зависи колкава големина сакаш. Секако, колку е поголем, толку поскап. Но, моја препорака е да одиш на SSD наместо на HDD. Поскапи се, ама многу, многу ќе ти го направат побрз компјутерот.
Пробај да го отштрафиш и вратиш пак , ако ти паднал лаптопот конекцијата може да не е добра , не би требало тотално да ти откаже хард дискот , обично прво лоши келии се појавуваат и се рестртира компјутерот при работа па потоа откажува целосно. Гелдам различни ерори ти давало , можно е да треба и windows да реинсталираш ако друго не помага
Порано слики и видеа чував на цд, сега не знам каде а сакам така некогаш да ги разлистам, која би ми била најдобрата опција сега?
Го преполнив Google Drive, не ми се плаќа за уште меморија, а реално и така никогаш не ги уклучувам сликите да ги погледнам П.с колку меморија има најголемото усб? Дали ми е исплатливо така да купувам усб секоја година на пример?
Дечки,тапа сум за компјутери и сл ствари ама многу ми се игра некоја игра. Ај ве молам насоки како да најдам или симнам Гта ,симс нешто такво.... ГТА ако знаете супер и било
Helpp...Kompjuterot nejke da mi upali, se otvorq BIOS SISTEM...daj nekoj so se razbira neka mi kaze so da pravam, mi treba pristap do ekran, itnoo eeee!
Здраво, годинава ќе ги започнам моите студии на факултетот за информатика, па ми треба помош околу изборот на лаптоп. Барам некој добар лаптоп за почетничко програмирање до кај 45.000. Секоја помош е добредојдена, ви благодарам однапред.