Одеднаш ми се расипа лаптопот. Го уклучувам на копчето и на екранот ништо не ми се појавува, буквално црно си е, не реагира дека е уклучен. Не знам што му се случи, пред тој ден си беше добар, вчера сабајле пробам да го уклучам и ништо. Дали имал некој сличен проблем или пак знае дали можам да го оправам некако?
Ако не успее ова, има некој дел откажано. @gjoker4e , пробај со овие копчиња, Fn key плус некој од овие F3, F5, F9 or F11. Може си ја исклучила со овие quick команди по грешка.
Го однесов на поправка и ми кажаа дека матичната плоча изгорела. Не ми се исплати да го поправам така да нов ќе земам изгледа.
Претпоставив дека е до матичната, сакав да прашам дали бипка кога се пушта, ако не, до неа е... Тоа е... Ајде бар сега има доста добри цени, се наоѓаат солидни лаптопи.
Zdravo imam problem so logiranje na skype na lap top. Pred dva dena go simnav na lap topot pisam username i passw i nikako nejke da se logira. A na tell slobodno se logirav bez problem.
Кај мене беше исто така. Преку wifi не успеав никако да се логирам. Пробај навечер/ноќе. Навечер успеав да се логирам и ми ги покажува луѓето кои се активни во моментот. Преку ден кога сум на wifi пишува дека сум конектирана, но не гледам кој е активен. И откако ќе се логираш, не прави лог оут, инаку ќе го имаш истиот проблем. Веројатно до мрежата и преоптовареноста е кај мене проблемот. Иако не е јавна мрежа, моја лична е. И со друго ништо немав проблем, само со Скајп.
Probuvam navecer ama pak ke probuvam inace mi dava na google preku skype online da se logiram isto tamu si ima kamera i se e vo red a na aplikacijata sto ja simnav nikako ne mi dava  Isto i jas samo so skype imam problem drugo se si e vo red
Kako program simnav. OdMicrosoft store ne sum simnuvala imas i drugi strani za simnuvanje no isto samo znam preku Microsoft store ne simnav. Mislam deka bese preku skype stranata.
Проблем со серверот. А ми ја отвораше до прееска и наеднаш ја снема. Избришав колачиња, историја ама нема ефект.
@Billy Idol ти би знаел решение кога не дава пристап до страница? Access denied, проблем со серверот, немам право на пристап. А ми ја отвораше до вчера, имам отворени табови за да разгледувам, се пуштам на страницава рефреш и ми дава така наеднаш. Што му се згреши?!
Да, истиот е. И од мобилен и од другиот компјутер. Изгледа до IP адресата е проблемот. А тоа не знам да ги решам. И сега ме сецна