Пробав Били, ама не бива пак. Го исклучив и одма го вклучив рутерот, ама не ја пушта страницава. Нешто ми се нас'скаа
Британска за онлајн купување. Ексик. Цел интернет од моб ќе ми оди на неа. Како е тоа преку vpn? Абер немам
Ми треба помош, инсталирав една апликација на таблетот Voice recorder како би можелеа да си снимам предавања кои ги слушав преку телефон, на самиот таблет . Сите гласовни фајлови се зачувуваат само на таа апликација. Нема можност да се симнат да си ги имаш на уредот. Се си функционираше нормално до неодамна. Не можам да ја отворам апликацијата, ми дава известување the app has stopped. И имаш само опција репорт и да ја затвориш. Мене ми требаат предавањата во моментов. Како да стигнам до нив? Има опција да проработи? Не можам да ја деинсталира па да ја инсталирам затоа што проблемот е што апликацијата нема опција да се логираш, ја инсталирав на телефон ама нели фајловите ги нема пошо не правиш login. @Bratot @Billy Idol можеби вие можете да помогнете? Да напоменам гуглав ми даде дека треба да исчистам cache, исчистив ама нема никаква промена.
Проба да отидиш во file manager на таблетот и audio files, така ќе ти ги излиста сите фајлови што ги имаш на таблетот. Инсталирај некоја апп за читање на аудио фајлови, и пробај така. Чудна апликација. Мора некаде да ги складира во таблетот. Чим нема лог ин, не може одма на клауд да ги става. Единствено што може е да се кодирани. Друга опција е да видиш дали има апдејт за таа апп.
Кабли за напојување, за компјутер, за кулер, за адаптер на лаптоп, за што конкретно? Во Логинг само ако најдеш. https://www.loging.mk/
Отвори setttings во апликацијата и види во која локација е подесено да се зачуваат снимените аудио фајлови.
Mи се појавува на екранот на лаптопот дека лицената за Виндовс ќе истече и да ја активирам. Одам во сетингс да активирам, кликам на Активејшн, ама ништо не се случува. Буквално ништо. Инаку, лаптопот е купен во мај годинава и е инсталиран тогаш. Што би можело да биде проблемот?
Ако тие под гаранција појди да ти го активираат тие. А можиш и на пиратски начин да го активираш, ама сепак појди да ти го активираат тие.
Кликав лево, десно, правев некој апдејт и моментално ја снема таа порака дека лиценцата истекува. Ако се појави пак пораката, повторно како сама да го активирам?
Чим си го апдејтирала софтверот, се тргнала пораката за активација, како што кажа дека тие нов лаптопот значи windowsот тие лиценциран. Во скора иднина нема да ти се појави, ако ти се појави тогаш повторно види со апдејтите или однеси го таму каде што ти ставале виндоус тие ќе ти го активираат. А за пиратски има начини преку разни кодови и програми, има туториали.
Ги видов туторијалите, сложени се некако. Ја снема пораката, се надевам дека се е ок. Ти благодарам многу за советот. Поздрав и се најдобро.
Препорака за лаптоп, ми треба за факултет и основно програмирање, сега имам hp и сум задоволна, ги гледав и acer, па се мислам меѓу acer и hp
Дали некој од телеком ви пушта порака на тел и ви пишува Safenet ве заштитува од вируси, хакерски итн И дали е вистина ова или може да се види хакерски па треба да се јавиш кај нив или?
Zdravo, problemot mi e vo toa što koga vklucam youtube na TV se pojavuva strelkata i ne znam kako da ja isklučam, sigurno imam pritisnato nekade da se pojavi strelkata, porano si pretražuvav po youtube preku dalečinskoto ja nemase strelkata, ako nekoj znae kako da ja isklučam?
Zdravo,imam problem so otvaranje na file.Mozhe da go prevzemam,no odkoga ke prevzemam ne se otvara.Kako da resham? Mi kazaa deka e postar fajlot i odma ne mi e praten pa ne se otvatal.Fala vi na pomosta