Нема да ти се исплати. Имаш сет тастатури со мауси под 1000 ден. https://www.anhoch.com/category/365/tastaturi-gluvchinja-setovi
Имам проблем кога мојот компјутер се уклучува нема никаква конекција со екранот што значи портокалов сигнал да покажува на куќиштето кај што се врзува кабелот од екранот?
Екранот ти свети портокалово? Провери ги џековите од плавиот кабел на куќиштето и џекот од мониторот.
Екранот нема никаква конекција со компјутерот а работи екранот, од позадината од куќиштето ми свети портокалово светло незнам што значи тоа? Таму кај што се поврзува кабелот екранот со компјутерот
Матичната плоча, но сепак не би требало да е тоа. Вака никој не може да знае, однеси го во сервис ќе видат што е.
Ако не дава звучен сигнал (биип) кога го уклучуваш значи дека или матичната или графичката картичка е рикната. Ако имаш одделна графичка, извади ја и види дали така ќе работи. Ако е интегрирана, до матичната е.
zdr me interesira, staviv toner u printerot i sveti crveno ! ne znam so e rabotata, nejke da printa, pisuva deka treba nesto da instaliram, dali nekoj znae so e problemot?
Секогаш кога свети нешто црвено , не е во ред . Најверојатно не го препознава тонерот. Секој тонер има чип, дали го купи со чип ?. Кој принтер .. модел ...
Здраво! Имам нов компјутер, меѓутоа при играње Фортните веднаш ме избацува надвор и компјутерот се рестартира! Се е update и инсталирано! Дали некој знае за што се работи? Фала
Можно ли е нов компјутер од илјадници евра да има таков проблем, нема 4 дена што е купен! Срамота за Анхоч!
Не викам дека е продавачот крив, меѓутоа за PC од 2000 евра во никој случај не смее да се дозволи ова да се случи!
Пробајте , рекламирајте .. видете што ќе ви кажат .. Инаку игрите се доста зезнати за конфигурација. Не знам дали важи гаранција за нив