Браво , секогаш е најдобро сам да ги завршиш работите , Батерија оригинал тешко ќе најдеш . Заменска во saaf ( пребарај на facebook ).
Доколку некој е заинтересиран, се продава MacBook Pro (2013) со Ретина екран, 8 GB RAM, Процесор i5 2,4GHz, 250 GB SSD. Во одлична состојба, работи беспрекорно, постојано е користен во заштита (Етуи), батеријата е многу малку користена. Во цената се вклучени: нов етуи заштита на лаптоп, оригинален полнач и етуи-торба. Цена: 15000 (250€)
Имам лаптоп рамката ми пикна ама гарантнцијата е истечена дали знаете некој сервис што може да го поправи?
кој модел на лап топ е и дали може да се најде таква иста, пиши ми ќе пробаме да средиме работа или ке се залепи ако не е многу напукнат
Лаптопов од нигде никаде ми бара пасворд на уклучување, а воопшто не му бил ставан. Што може да е работава?
Може претходно не ти барал пасворд и сега при некој апдејт да почне да бара пасворд за безбедност. Пробај да ти текне може одамна си ставила пасворд.
Не бил никогаш ставен, тоа сум сигурна. Барав по нет нешто слично и некои понудени решенија не функционираат.
Здраво дечки, архитект сум и користам програми за 3Д цртање, но секогаш претходно ми ги инсталирале програмите, а јас на готово си работам. Пред извесно време ми инсталираа Lumion 11.5, но никако не функционира. Низ цел град го шетав лаптопот и никако да се среди, а кнап сум со време, треба да сработам проекти кои ми се со рок. Дали би можел некој преку TeamViewer да да ми ја среди програмата? Ќе ви исплатам на сметка се што треба за услугата.
Здраво, може постот не е за тука, ама продавам MacbookPro 2014. Ви оставам линк доколку некој е заинтересиран може да се договориме за цена. https://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=4905682
Некој информатичар накратко да ми објасни за што се користи isalnum, isalpha, strcpy, strcat, push_back и pop_back?
Луѓе лаптопот несвесно го ставив во мокар ранец, ми претекла вода. Додека сфатам поминаа макс 10 минути. Го извадив беше мокар само на едната страна, избришав убаво и само го преместив во друга сува торба и заминав. Сега го вклучувам, копчето свети, но дисплејот е црн. Што да му правам? Читам на интернет да не пробувам да го сушам ниту на сонце ниту со фен. Ни да не го ставам во ориз. Има ли спас? немам backup ептен ќе се ставам во проблем…
Чаре е на сервис .. друго нема .. а backup_ ot .. јбг .. ќе ти кажат во сервис дали може да ги извадат податоците, веројатно дискот е добар и ќе завршиш работа
Се јавив, ми рекоа суши го со фен со ладен воздух и стави го во ориз old school метода. Демек малку течност е ќе се исуши сам
Немам коментар , не знам навистан каков сервис е тоа , али не бива така , ќе ти пуштам број од сервис во порака