некој да ми прати линкче за Photoshop ама за windows 7. Немам веќе живци се утепав симнувајќи, сите бе за W10ка.
Тогаш треба да се побара уште постара верзија. Adobe Photoshop CC 2018 сигурно ќе работи на Windows 7. Пробав да ја најдам таа верзија, ама само вируси наоѓам. Ќе ти пишам ако најдам нешто.
Ако е само за купување .. купи каде сакаш т.е ти е најповолно , ако бараш и подршка некоја .. нешто да помогнат .. тогаш батали ги
Благодарам за одговорите, прашањето се однесува на тоа дали некој има искуства со купување refurbished компјутер од ddstore или swisshop. Имам добар лаптоп, но сакам desktop, скептик сум околу ова refurbished.
Кој се разбира би Ве замолила за одговор... Инсталирав игра за која пишуваше дека се потреби повеќе мб од мојот лаптоп што ги поседува и јас кликнав ок наместо да го откажам симнувањето на играта од како ја инсталирав одма ја избришав, после од како ми текна, ама веќе си направив проблем... Изгледа до графичката картичка е нешто, лаптопот ми се гаси, вака можам да го уклучам и се ок ама ненадејно ќе се исклучи... Решение има или мора нов лаптоп?
Здраво Ана До бришење на играта не е сигурно доколку ја имаш правилно избришана. Ти појавува некое известување? Или одеднаш се гаси?