Благодарам за одговорот. Не е страшно тогаш. Тогаш ќе си дадам фора да не брзам со купување на нов, додека овој си работи ок.
Zdravo dali znaete kako mozam da otvoram doma Cd od kompjuter snimka dali znaete koja programa ja koristat
sto file e? sto ekstenzija. Right click i vlezi vnatre i sto files ima. Moes i skrin da mi pratis ako sakas.
Како може да инсталирам MS Project кракуван на компјутер? Ми треба привремено за обука (2-3 месеци), а лиценцата не ми се плаќа. Ако има некој искуство со пиратски и колку би било безбедно така да го симнам?
Здраво, Ве молам за помош. Купив лап топ пред 6 месеци и од местото каде што го купив ми инсталираа пиратски Windows и Office. Но сега после 6 месеци не можам да го користам офисот, а ми е неопходен за работа. Не се разбирам од овие работи, и замолувам за помош како да имам функционален Office?
Имаш многу фирми што работат со hardware/software и општо компјутери. Не знам од кој град си ама побарај онлајн и ѕвони и прашај ги дали имаат лиценциран Office и дали може да ти инсталираат. Во меѓувреме работи си на Google Sheets/Docs/Slides.