Компјутерски проблеми Фала на информација, ќе видам што ќе направам со чудово наречено компјутер сега функционира, изгледа го средив тоа со авастот појма немам што направив, кликнав и еве го жив е е сега мислам да не има во тие папки нешто, пак да прави проблеми, а таму не сакам да чепкам бидејки се за компјутеров, да не чепнам пак и отиде во неповрат ќе требит после нов да си купам, на готово а не вака се мачам, што, како, па зошто да одгатнувам што му е, ете сега фали и него да го мислам
Компјутерски проблеми Компјутеров ми се успорува т.е ми сецка кога гледам на YouTube или кога гледам филм како CD кога рипа на систем таков звук ми дава на песните што ги слушам или пак на филм што гледам и сликата ми кочи.Знае некој да ми каже нешто во врска со ова?
Компјутерски проблеми Ќе даде некој линк за симнување на Офис... тој пред 2010 верзијата. И дали можам да ги задржам двете верзии?
Компјутерски проблеми Мислам дека си го закачила Генуинето. Ај рестартирај го, и види дали ќе ти се појави едно ко прозорче.. Како ова.. Пробај со видеово http://www.youtube.com/watch?v=mwPnvGXY ... r_embedded Мене барем ми успеа..
Компјутерски проблеми that is my dear - дека не ти е оригинален Виндоусот и дека ти треба лиценца ќе исклучиш - windows update, за да не ти прави апдејти и ова ќе ти се појавува секој пат кога ќе го уклучиш компјутерот а можда и долу у ќош ќе ти стои и тоа е тоа друго чаре е да најдеш валиден сериски број или LOADER кој што работи за да може да се кракува виндоусот
Компјутерски проблеми В ќош си седи Ама му ставив позадина која е бела баш тука, и сега ич не се гледаат буквите А кај можам да го исклучам windows update? Да не се мачам сега да барам Грасиас Мистери Леле сега гледам дека и Елена ми пишала, отидов само на последно мислење. Имам Виндоус 7, изгледа поразлично е нешто, а и не гледам ништо на видеото Позадинава пак црна ми се направи
Компјутерски проблеми ќе отидеш во контрол панел...ќе кликнеш на виндоус апдејтс....ќе отидеш на change settings, и таму ќе ти се појави прозорец со повеќе опции и имаш за инсталирање и за проверување на апдејтс...ќе го наместиш тоа на NEVER !!!! AND THATS IT
Компјутерски проблеми Ај нешто да прашам.. Вака.. Пред едно месец дена, компјутерот ми беше на формат (ми беше цркнат хард дискот, и ми ставија некој нов, демек појак) Ама од тогаш... Чим го исклучам, не се знае после колку време ќе се уклучи.. Многу зафркава.. Ќе се укочи..Еве, сликав некои слики со мобилен, па колку се гледа незнам.. Во главно проблемот е, одкако ќе се стопира на ова, не сака понатака да се уклучи.. Треба 645675 пати да го рестартирам, за нормално да се уклучи. (незнам дали убаво објаснив) Прво ова ќе постои едно 5 минути.. Па ова ќе посои уште 5 минути.. И ова чим се појави, веќе нема надеж.. Има надеж, се додека се појави третото.
Компјутерски проблеми Хммм, интересно... Според сликите, изгледа како да компјутерот не ти го препознава хард-дискот како т.н. „primary master“. Тоа воглавно значи дека таму кајшто ти го форматирале, кабелот не го ставиле како што треба, да го препознава како главен „драјв“, или изместиле едни ситни делчиња на самиот хард диск назад, познати како „џампери“, кои исто така му даваат улога како да се постави, дали како главен или спореден драјв. Доколку тоа е проблемот, викни некој со нешто понапредно знаење на компјутери, и би требало да ти го среди проблемот за минутка, без проблем.
Компјутерски проблеми Фала мн, ама како и да е.. Знам дека за од прилика 1 месец, па ќе ми се расипе, или ќе имам вируси, и пак ќе го носам на формат, па ваљда ќе го наместат. Максимум 3 месеци издржува без чистење. Како и да е, фала.
Компјутерски проблеми Еве неколку.. http://www.skype.com/intl/en-us/get-sky ... r/windows/ http://skype.en.softonic.com/ http://download.cnet.com/Skype/3000-234 ... 25260.html Би требало барем еден да „ваља“.
Компјутерски проблеми Ким, ако веќе си запрела апдејтот симни си од интернет windows 7 loader и тој ќе ти го среди виндоусот. Тука има некои ама не знам дали работат.
Компјутерски проблеми Да прашам нешто во врска со скајпот.Имам проблми со него.Се е приклучено како што треба ама кога и да се јавам некаде никој не може да ме слуша.Чаре?
Компјутерски проблеми одиш tools - options - од лева страна имаш AUDIO SETTINGS - кога ќе го кликнеш од десна страна че ти се покаже microphone/speakers - ќе видиш што ти е селектирано, најверојатно микрофонот што ти е приклучен не ти е селектиран....истото е и со камерата...само за камерата треба да идеш под - video settings
Компјутерски проблеми Леле значи незнам што му е на компјутеров.На секои 10-15 мин. ми кочи и морам да ја изгасам страницат ашто ми е отворена и одпоново да ја пуштам.И плус последниве денови кога ке седнам маусот одеднаш ке ми застане и не се мрда,па морам да го исклучам компјутерот па ода го уклучам,што може да му е ?
Компјутерски проблеми Незнам што му е, ама и на мене така ми правеше. И ако слушам музика, ќе почне некако чудни сигнали да дава, и маусот се кочи.. И после неколку минути се одкочува.. Мислам дека сам ми се направи, незнам.