Компјутерски проблеми Сама го ре инсталираше или во некој сервис? Бидејќи ако си го реинсталирала сама ќе треба да ја довршиш инсталацијата како што треба а ако ти го инсталирале во сервис ќе го однесеш пак кај нив. И како тоа ти се гаси сам, пишува ли нешто на екранот пред да се изгаси, се појавува ли црн или плав екран?
Компјутерски проблеми Во домашни услови реинстлиран е . Не верувам дека му фали нешто друго, освен еден драјвер за графичката беше мислам, ама не го најдов тогаш и го баталив. И без тој драјвер може да функционира, а ќе го барам викендов. Не пишува ништо на екранот кога се гаси, исто како кога снемува струја се гаси и толку. :geek:
Компјутерски проблеми ТИ ПРЕГРЕВА Отвори го куќиштето и исчисти прашината внатре од вентилаторите и НА шо ќе се гаси после....п.с. Пред да почнеш да чистиш прашината - земи си гас маска зашо 2-3 прста сигурно ќе има најдобро е да најдеш да ја издуваш со нешто...има се продаваат посебни такви мали компресорчиња полни со воздух
Компјутерски проблеми ne be nemoj so pravosmukalka, vlece ona ne duva.....ke zaebe nesto na maticnata !!! PRAVOSMUKALKA NIKAKO !!
Компјутерски проблеми ова "финта" ми ја кажа еден другар јас не го чистам куќиштето татко ми е за тоа задолжен
Компјутерски проблеми незнам од што ама се случува додека куцам најнормално, буквите почнуваат да се мешаат , на опачки се пишуваат и незнам на што се должи тоа..Можеби е некој вирус, или пак да не е до тастатурата( искрено не верувам).Незнам како да го оправам ама откако ке почне да се меша се,треба да го исклучам компјутерот од струја едно пола саат за да се врати во нормала. Знае ли некој за што се работи и како да ја средам работава?
Компјутерски проблеми Девојки извинете ама сега гледам дека сте ми реплицирале . Ако ги направам shortcuts ќе ми се зачувуват ли документите во нив?
Компјутерски проблеми нормално. Тоа е и поентата за shortcut, фолдерот оригинално си е на едно место, а таа иконка е само показател кон тоа место.
Компјутерски проблеми Каде се гледаше тоа кој драјвер ми фали? Му го заборавив името на драјверот а нели негде ги пишуваше со прашалниче ако ги нема...
Сакам да прашам...? Ми се избриша се од Десктоп на грешка! Ве молам, ако некој знае како да го ресетирам пц некое време уназад за се да ми се врати нека ми кажи. Имав многу важни работи
Сакам да прашам...? Откако го рестартирав видов дека се избришани. Пред тоа избришав некоја папка во Downloads - Desktop, уште си беа таму папките ама не можев во нив ништо да спуштам и да отворам.. си реков некој вирус да не е или нешто.. и го рестартирав. А да, пред тоа и од кантата се избришав, па папката да ја вратам не можам
Компјутерски проблеми Уф фала К.и.м преееемногу! Само уште ова, кај мене излегува поразлично Спојлер и во "choose a different restore point" е истата дата , значи морам на оваа дата да вратам, не можам да си одберам сега да го вратам пример еден ден порано?
Компјутерски проблеми Епа штом само таа ја има само на таа можеш. Пробај, не знам колку ќе ти се вратат изгубените документи, ама ништо не губиш пак
Компјутерски проблеми Ах леле додека чекав одговор го исклучив тоа, сега влегов на ново и вика "No restore points have been created on your computer's system drive.." Wtf? Значи сега не можам да си ги вратам изгубените работи?