Компјутерски проблеми Женски ај помош!Имам еден документ во ворд ама копиран ми е кога го преинсталирав пц сега несака да го отвори Незнам зошто?Дали треба фонтови да симнам,пробав и со ворд пад да го отворам ама несака се хереоглифи...Ако е до фонтовите,дајте некоја страна да ги симнам.
Компјутерски проблеми Веројатно сега имаш друг office. Е сега, новите верзии ги отвораат постарите без проблем, а некако не ми е веројатно при инсталација да си ставила постара верзија од онаа што си ја имала претходно, ама така некако личи проблемов. Односно, Word 2010 отвора документи од Word 2007, ама Word 2007 не отвора документи креирани во Word 2010. Пробај да го снимиш како Word 1997-2003 doсument, (оди на Save as-Save as type и избери го тоа). Или, ако ти дава можност смени encoding вo western european. Оваа можност обично се бира при отворање документ, посебно ако е напишан во друг јазик. Оди на options-advanced-general-Confirm file format conversion on open, затвори го и пак отвори го документот. Во Convert File избери Encoded Text и следи ги чекорите.
Компјутерски проблеми На Windows 7 како можам да избришам некоја програма да ми ја нема повеќе во компјутерот:? На windows xp таму нели имаше во мај компјутер отстрана, а овде неможев да се снајдам.....
Компјутерски проблеми Start --> Control Panel --> Programs --> Uninstall a program.. Ќе ти се појават програмите... ќе кликнеш на тој што сакаш да го деинсалираш. И горе ќе ти се појават опции: Organize, Uninstall.. И ќе си го одбереш Uninstall.
Компјутерски проблеми Ај да ве прашам нешто. Ужасно ме нервира, кога гледам филм, и имам превод на српски, се појавуваат некои чкљ букви. Како ова.. Мислам дека со сите фонтови испробав, нејќе па нејќе. Да не знае некој како да го опраам?
Компјутерски проблеми девојки ај помош каде да симнам регистри клинер фри, симнав многу ама сите даваат фри скан а за клин на регистрите бараат да се плати и имам проблем со симнување на икспе менаџер помош (ама оди ова англиски на кирилица )
Компјутерски проблеми Нема врска и на латиница и на крилица има вакви мртви букви Нема чаре.. Затоа не ни гледам више со српски превод, ч, ш, ж , ќ и таа една нивна меко ќ стално ги дава на некои кинески букви Само англиски, вежбај јазик
Компјутерски проблеми Кога ќе го вклучиш филмот, десен клик - Subtitles - Primary - Subtitle Properties - Font... и кај Script избери Cyrillic или Central European (едно од овие 2 е) и ќе се оправат.
Компјутерски проблеми За Registry Cleaner пробај овде со некои од дадените и пред да го симнеш прочитај коментари од останатите корисници. А за WinXP Manager пробај од овде.
Компјутерски проблеми Ајде некој нека ми каже чаре?? Атремиссион ќе ме просветлиш и мене, како и другиве
Компјутерски проблеми Ај пробај да се логираш со некои од акаунтите овде.. Не знам дали функционираат, не сум ги пробала, ама give it a try или побарај некој друг слободен на google. Едит: Ти најдов Спојлер User: cyberbug Password: cyberbug.mk Вака само ова не ми значи ништо (или можда не знам што е ). Кога ти се појавува ова? Да не не ти е инсталирано Неро-то добро? Си снимала претходно со него? А да пробаш да го реинсталираш или да си симнеш ново?
Компјутерски проблеми Епа кога ќе се уклучам одма ми се појавува, и појма немам, незнам како се користи еднаш нешто се правев хакер, ама слабо таа кариера ај ќе видам да го реинсталирам, или па ќе му напраам унинстал, да го манам, ме нервира екстремно, што уклучан компјутер, ЏАНГ одма се јавува Од тоа компјутер не ми се уклучува некогаш. Danke
Компјутерски проблеми Ајт страна каде можам онланј да го симнам цел пакет на Microsoft 2007 на палтоп каде има Widnow7!
Компјутерски проблеми Незнаев каде да го поставам прашањево.. па ај тука.. Да не знае некој случајно, колку пари е, во сервис да стават ново такво за це-диња. Незнам како се вика. х) Дека не прима никакво це-де..