Компјутерски проблеми Office пакет бараш? Би ти препорачала да најдеш од некого цеде за да инстралираш, затоа што онлајн ќе налеташ на линкови кои се преполни со вируси.
Компјутерски проблеми Ina јас можам од Замунда да ти дадам јузер и пасс ако ти врши раб.,пиши ако сакаш во лп Мислам дека ќе најдиш нешто без вирус
Компјутерски проблеми Имаш на тастатурата копче: Print Screen, или може да биде скратено: PrtSC. Стегни го еднаш и после оди во Paint и кликни Paste
Компјутерски проблеми Би сакала да ве прашам како да сочувам слика во ПЦ од Hi5,зошто неможе да се сочува на стандарден начин.А некои од сликите ги немам во ПЦ и затоа.Ако знае некој ве молам нека ми објасни...
Компјутерски проблеми Пробај да ја отвориш сликата на профилот, со десен клик open image in new tab, и кога ќе тија отвори сликата во нов прозорец нема шанси да не ти даде опција save as
Компјутерски проблеми Несака ја отвора така сликата ама малечка е...Така да не ми врши работа...Ако знае некој нека понуди друго решение...
Компјутерски проблеми А да го искористиш примерот погоре што е даден со PrtSc??? Пробај мислам дека ќе успееш
Компјутерски проблеми Има чаре и за ова, само еве доцна го видов. Вака, во фолдерот со филмот го отвораш преводот - обично е во notepad фајл, па одиш на Edit > Replace и ти излегува ова горе го пишуваш симболот што се појавува наместо одредена буква, а долу буквата со која го заменуваш. Кликаш replace all, бидејќи обично за една буква секаде се појавува истиот симбол и готово. Сега можеш да уживаш и во српските преводи
Компјутерски проблеми Како да наместам во Word 2007 долу бројчињата на страните автоматски да си се запишуваат, ама да не почнува од првата страна? Вчера пробував, ама или почнува од првата страница (а не треба да има таму бројка), или на втората страна има бројче 1 а треба 2..
Компјутерски проблеми Абе каква казна, кој ќе те казни? Колку луѓе знам шо хакираат профилчиња коа ќе им текне и што ќе иде некој у полиција ќе пријави „Чичко полицаец ми го хакнаа профилот на фб „ не ме зезај, никој не се замара со такви работи.
Компјутерски проблеми Кога си во word, одиш на “Insert“ таму имаш “Page Number“, ќе одбереш “Format Page Numbers“ , во прозорчето кое ќе ти се појави ,најдоле каде што ти пишува “Start at: “ ќе внесеш “2“ и потоа само ќе одбереш каде сакаш да ти се појавува бројчето дали доле на средина, на десна страна и сл.
Компјутерски проблеми Прво така пробав, ама пак почнува од првата страна со бројот 2. Изгледа не е можно инаку. Фала ти сепак
Компјутерски проблеми наместо од два нареди од 0 или 1 да поцнува зависи како ти треба, а ако не сакас да се гледа бројката на првата страна потоа оди на страната и со даблклик форматирај ја само таа бројка да има бела боја ( така не излегува при штампање)
Компјутерски проблеми наместо од два нареди од 0 или 1 да поцнува зависи како ти треба, а ако не сакас да се гледа бројката на првата страна потоа оди на страната и со даблклик форматирај ја само таа бројка да има бела боја ( така не излегува при штампање)