Компјутерски проблеми Најверојатно претходно си отворила слика во Paint па сега сите слики со тоа ти ги отвара. Отвори ја сликата со десен клик Open with> Windows photo viewer. Откако ќе се отвори пак десен клик Properties> General> Open with> Change> Windows photo viewer. (Windows 7 имам иначе).
Компјутерски проблеми и јас имам Windows 7, ама денес ми истече антивирусот после една година имав BitDefender Antivirus Pro2011 како можам да го продолжам или да симанам некој друг?
Компјутерски проблеми Ако ти е оргинал 7цава топла препорака ти е да си го симнеш бесплатниот антивирус на МС http://windows.microsoft.com/en-US/windows/products/security-essentials со тоа што прво ке треба да ја извадисх предходната антивиросна
Компјутерски проблеми Е феминки ВЕ МОЛАМ за помош.Значи вака: незнам дали го знаете,кој го знае нека ми помогне.Зборам за Вузе,програмз а симнување филмови.Мора некој од вас да го има.Кога барам некој филм,ми дава некој трилери,кратки видеа,што нема врска со филмови.Од десна страна до видеата ми пишува лоу и е црвено.Кај другарка ми не е така,има зелено и и дава филмови,секакви,како што треба.Ај ве молам кој знае нека помогне.
Компјутерски проблеми Имам Windows 7 и никако неможам да сменам позадина на desktop незнам што е проблемот.. П.С-нов ми е компјутеров и првпат користам Windows 7
Компјутерски проблеми Десен клик на декстоп -> personalize -> најдоле од лева страна имаш икона desktop background, избираш слика и стискаш save changes.
Компјутерски проблеми Ако имате Windows 7 Starter/ Vista Starter имаат ограничување во таа персонална модификација.... Не се менува позадината !!!Или е Сина или Црна Тоа е на сите ОС Windows 7 Starter/ Vista Starter
Компјутерски проблеми За шо е ова ? http://www.ami.com/ ?? КОа го уклучувам Пц Американ Мегатренд излагат па треба Ф1 да стиснам да работи.. и на 20-30тина мин ми се исклучува Ком ://
Компјутерски проблеми Јас би ти препорачала да си го пуштиш антивирусот за да скенира и да видиш да не имаш на „гости“ некој Тројанец... пошто на такво нешто ми звучи Но морам да кажам дека ако толку долго време ти треба за да се исклучи ПЦто мислам дека добро ке ти дојде едно освежување со преинсталација
Компјутерски проблеми Ако ти е оргинал 7цава топла препорака ти е да си го симнеш бесплатниот антивирус на МС http://windows.microsoft.com/en-US/windows/products/security-essentials со тоа што прво ке треба да ја извадисх предходната антивиросна[/quote] a што не ми е оргинал? [/quote] Ондак види некој торент симни си хакиран за да може да инсталираш без мака пошто ако го инсталл ова мозже да ти го зезне тоа што ти е сега инсталираното..
Компјутерски проблеми Имам windows7 и неможам да ја сменам позадината што ми е на десктоп. Значи цело време ми е таа од самиот виндовс и ниедна друга несака да се стави.. Незнам дали е нешто до лаптопот или е сепак до оперативниот систем. Барав некои одговори на yahoo answers и општо на интернет, ама слабо.. Any ideas што би можело да биде?
Компјутерски проблеми Сакам да ставам пасворд на компјутерот, значи само јас и брат ми да имаме пристап до него, никој друг. Како се прави тоа? Мора ли да правам два акаунти на мое и на име на брат ми?
Компјутерски проблеми Control Panel> User Accounts and Family Safety> User Accounts> Create a password for your account
Компјутерски проблеми Дали од некаде можам free да симнам Windows 7 ама сигурен да биде, без вируси и со сите потребни работи?
Компјутерски проблеми Изрежав ЦД со филмови. Се убаво.. ама го пуштив на двд, и не ми дава превод. Знае некој како да напраам со превод?
Компјутерски проблеми Сигурен можеш само си купиш, а на торенти го насекаде. Само најди некој кој ке може да ти го среди не верувам дека ке се снајдеш. Доколку не ти го отвара линкот подолу направи си акаунт замунда. Код: http://zamunda.net/browse.php?search=windows+7+ultimate&cat=0&incldead=1 Сетоа тоа треба да помине преку програма за вметнување преводи директно на филмот или пак на далечинскиот треба да има дугме Title или Subtitle и да ти ги даде преводите што ги има и да си одбереш Се работи за торент програма. Филмот што си го барала е највероватно пресно ставен на интернет и малку е доунлоадиран и притоа сидуван, што значи дека филмот го има на малку места и тешко е да се превземе. Почекај некое време додека да се кренат сидовите, а доколку филмот што го бараш го има насекаде веке подолго време тоа значи дека торентот не е во ред и залудно ке симнуваш!