Компјутерски проблеми Незнам што значи. Но, јас би ти препорачала да го деинсталираш, и да си инсталираш аваст. Меѓутоа, како сакаш.
Компјутерски проблеми Пак јас.. Гревче... Звукот го средив конечно. Е сега прашањето ми е- како можам да си симнам македонски фонтови?
Компјутерски проблеми Ќе си одбереш од лево, кој ти се свиѓа.. Нормално доунлоад.. http://alati.org/font/?f=Aachen_Kir_Lig ... _Kir_Light И после ќе го копираш, и ќе го пастираш во Control Panel\Appearance and Personalization\Fonts
Компјутерски проблеми спуштам симс од utorrent од вчера и не ми се спушта.. седи на 3.6%.. знае некој зошто не продолжува? п.с. стиснав стоп па пак старт и не продолжува пак...
Компјутерски проблеми Сигурно изгледа нешто е до торентот.. И јас сега симнувам симс 3. Пробај со друг торент, ако несака тој повеќе време.. Мене така ми прави за некои филмови, и многу се нервирам.
Компјутерски проблеми Дали некој знае зошто преку стик bluetooth од лаптоп можам да префрлам слики во тел а обратно не'? Ја прифаќа конекцијата но не ги префрла сликите
Компјутерски проблеми - За торентите, секогаш симнувајте ги оние кои веќе имаат повеќе download . - За bluethooth, кога испраќаш од мобилниот треба да му дадес и одобрение дека може да прима, треба да ти се појави една порака каде означуваш дека може да прифати и ОК на крај. Пробај и со друг тел, да не нешто е до тел.
Компјутерски проблеми Пишував со една личност на скајп, сега гледам дека е offline и дека има ? до неговото име. + пишува: This person has not shared their details with you. wtf? Што значи ова?
Компјутерски проблеми Мислам дека те има избришано... Јас чекам едни роднини од странство да ме прифатат и кај мене за нив стои така. Значи ги немам, ме немаат прифатено, затоа ти реков дека можно е да те избришала личноста.
Компјутерски проблеми Мајке му! Целиот кочи,95324564651654 пати го имам проверено за вируси ниту еден не наоѓа.Дај кажете што да направам да не кочи. Бтв:Користам Авира.антивирус. Или јас незнам да ја работам или компјутеров ме зеза! Ами чаре?
Компјутерски проблеми Јас имав еден таков компјутер, ама кондензаторите не му беа во ред, па ајде нешто демек правеа за да тера, пак почна по старо па ајде на процесорот паста му редеа убав беше, и сега пак си е стариот... Дај Боже да не е твојот така, преформатирај го па ќе кажиш како е
Компјутерски проблеми Наредниот пат кога ке симнуваш ке гледаш да има над 100 'seeds' за превземањето да ти биде сигурно и на време Треба редовно да си го надоградуваш антивирусот за да може да наоѓа вируси, а не значи дека работи ако не е лиценциран Друг проблем може да биде графичката и РАМот. Има една програма BurnInTest со неа можеш да видиш што не е во ред со хардверот или одма на сервис додека на прегорела матичната (доколку е проблемот во хардверот)
Компјутерски проблеми Дали тие стиковите за интернет од т-мобиле од околу 900 ден. можат да фатат мрежа на планина?
Компјутерски проблеми Незнаев кај да го пишам па оваа тема ми е нај прикладна... сршив копче од лаптопот сто да правам има ли негде да се купи или неш слично
Компјутерски проблеми на ЕБАЈ имаш можност да си порачаш иста тастартура на таа која ја имаш или да видиш дали има овластен сервис на тој бренд кој го имаш за да прашаш да не имаат нешто на лагер... или ако не е некое кое не е мнн неопходно залепи го само и уживкај си
Компјутерски проблеми фала мн го наместив зашто едниотзабец или што и да се тие сто го држат беше скршен и малце лепак и како нов е не ми е за копчето туку само 6 месеци откако е купен
Компјутерски проблеми Дали треба да се инсталира нешто во компјутер, за да се префрлат слики од мобилен на компјутер? Пробувам, но не ми ги покажува онака без инсталација или пак се на друго место во компјутерот а незнам каде се, па затоа прашувам Има начин да се префрлат без да се инсталира нешто?
Компјутерски проблеми зависи .. за некои телефони не треба програма можат да се најдат во My Computer .. а пак за други телефони мора да има програма за префрлање .. види ако ти излези нешто на телефонот .. а тоа треба да е File Transfer... кликни го и најверојатно ќе ти го најде