Компјутерски проблеми Нема такво нешто,само ми пишува на моб. дека се поврзува со компјутерот, ми пишува за инсталирање и да отворам на ком.,кликнувам на тоа за директно да се отвори без инсталација,ама не дава ништо.Немат.
Компјутерски проблеми Како да ги избришам аглите на некоја слика? На пр. сликата е во форма на круг а има бели агли околу неа. Го симнав paint.net и немам појма што следи..
Компјутерски проблеми Луѓе поима неам шо се дешава со лаптопов. Отварам на кинотека да глеам Family Guy ми вика да симнам ilivid.com Симнав тоа ама пак не ми отвора Ај некој ако знае нека помага
Компјутерски проблеми Истурив мартини директива во тастатурата на лаптопот! сега не работат повеќето копчиња... Знае ли некој од прилика колку ќе ме кошта поправка?
Компјутерски проблеми Сум го исклучила некако вајрлесот на лаптопот и сега го пребарав целиот и неможев да најдам каде да го укличам повторно. Да не знае некој како да го уклучам на виндоус 7 ?
Компјутерски проблеми Изгледа сум грешка, ама види дали во десниот ќош, имаш некое компјутерче, или вакво чудо..х)
Компјутерски проблеми Не ми ја покажува сликата што си ја закачила. Инаку барам каде да го уклучам вајрлесот. Ако мислиш на тоа најдолу десно што покажува за интернетот кај мене е сиво со црвен икс. Воопшто никаква конекција не покажува.
Компјутерски проблеми Види на тастатурата, кај мене се уклучува на Fn+F3. Можеби кај тебе е на други копчиња... сигурно ти е означено.
Компјутерски проблеми Пробав со Fn+F3 и ми се појавува прозорец и во горен десен агол пишува Turn on wireless capibility кликам таму и ништо не се појавува ниту се уклучува.
Компјутерски проблеми Пробај на F12. кај мене има слика нешто како антена и нон стоп ми свети F12. Кога не свети немам интернет, па најверојатно таму се вклучува и исклучува.
Компјутерски проблеми Готово го решив. Кај мене било на Fn+F2. Притискав таму ама неќеше, ама сега го оправив. Ти благодарам.
Компјутерски проблеми Па не е баш проблем со компјутерот, ама ме интересира дали некој знае како се вика еден програм, се почесто гледам прават презентации на него, има како главен дел (круг) на средина и околу него помали делчиња и после се зумираат тие помалите делчиња што изгледаат како еден слајд на power point.
Компјутерски проблеми мене антивирусот не ми дава да влезам на фб само на фемина можам и цат пат некоа друга страна, ми вели дека фб не бил сигурен претставувал ризик, и не отвара, и сега?
Компјутерски проблеми Овој проблем е стар. Позадината на Десктопот е црна и доле во денсиот агол има едно праволаголниче и пишива "Ask for genuine Microsoft software" и незнам во што е проблемот, и кога сакам да ја сменам позадината ќе ја сменам и за неколку минути сама се менува во црна . Ај ве молам пишете
Компјутерски проблеми И мене така ми се правеше порано на Windows XP, откако ќе го преинсталирав. Преинсталирај го и потоа ако ти излегува долу кај стартот една ѕвездичка за да ја инсталираш не ја инсталирај, поради неа се правело тоа.
Компјутерски проблеми ^ ^^ Не, туку имате уклученo автоматски апдејтови, а со тоа Мајкрософт ви открил дека Виндоусот не ви е оригинален. Прогуглајте малце make Win XP genuine, и ќе ви излезат ХХХ решенија за овој проблем.
Компјутерски проблеми Богами подосадно од генуинето, нема. Имав еднаш јас, пред едно 2 години.. Е овакво беше, мислам. Кога го имав тоа чудото, неможев да се уклучам на мсн. На почетокот, само позадината ми беше црна, а после тоа, ги немаше ни икончињата, на декстоп, цело време се водев преку старт. Пред да го уклучам, морав да чекам 60 секунди, за да се уклучи. И се рестартираше сам на секој пола саат. Ама дојде братучетка ми, со некое клипче го излечи-како што, неам поим. Ама пред некое време, пак ми се појави. Уште беше на почетокот, не беше уште заразен компјутеротв. И со ова видеово го опраив. Пробај со ова, ако нејќе види со некои други, има купишта. http://www.youtube.com/watch?v=mwPnvGXY ... r_embedded
Компјутерски проблеми и кај мене истото се дешаваше и ми рекоја дека бил нелиценциран windows-оти затоа така се губела сликата и со истово видео го средив ама по некое време пак почна да се губи сликата и мораше да си го носам на преинсталација оти ако си стои така подолго време можи некој поголем проблем да се јави тоа ми беше совет од стучно лице