Компјутерски проблеми Фала на сите за помошта ама ништо не бидна само чачкав и истот си остана излгеда ќе треба да го преинсталирам
Компјутерски проблеми На хромот исчезна taskbar, најдоле со старт копчето. Нигде го нема. А и на фајрфоксот нешто се поремети, ја преклопува страната и не може да се кликне кај што е преклопено. Што е проблемот?
Компјутерски проблеми Да не знае некој, како да проверам, уште колку боја имам на принтерот. На виндоус 7ца?
Компјутерски проблеми Десен клик на таскбарот, properties, и види кои од опциите од типот Lock the taskbar, Keep the taskbar on top of other windows... ти се селектирани. Еве ти интересен начин да провериш, па ѕирни. http://www.wikihow.com/Check-if-Your-Pr ... out-of-Ink
Компјутерски проблеми Знае некој да ми каже како се менува лозинката на рутерот? Имам интернет од Т-home, рутерот ми е оној белиот Speedport... ве молам побрзо.. споро ми иде се си мислам ме крадат комшиите...
Компјутерски проблеми Не знаев каде, интернет проблем е, што се случува што не ми отвара Фејсбук на хромот, а последните неколку обиди и на Фајрфокс. Имате сличен проблем?
Компјутерски проблеми Ај за мене, навидум лесно, али никако да го направам Правам проектна во Word и сум ставила една таква обична линија по крајот на секој лист (рамка ваљда), и сега сакам да ја извадам, и неможам да го најдам кај се подесуваше Барав и во формат и во параграф и незнам..на повеќе места и неможам.. Ај некој што повеќе знае за ова вордов да ми помогне
Компјутерски проблеми 1.Може ли некој да ми каже од каде да симнам Word без разлика која година е, може 2003 да е само да има повеќе опции (моментално го имам 2010 ама само со неколку опции е, не може нешто многу да се работи) 2.Знае ли некој во Word како да направам кога ќе ставиш да ти ги пишува страните (1,2,3...) да ги пишува од втората, третата страна, а не од првата. Правам проектна, па треба да ставам и страни, ама никако не можам да се снајдам...
Компјутерски проблеми ^^ Јас тоа го праев така што првата и втората страна ги префрлив на друг документ каде што немаа Page Numbers, и потоа со Format Page Numbers: Start at 2
Компјутерски проблеми Ова прозорче често ми се појавува и исто долу десно ми пишува Windows 7 build 7601 This copy of Windows is not genuine,неможам да ставам позадина.Пробував од неколку видеа од јутуб ама не бива ништо.Некој поедноставен начин ако има? Мислам дека не е до форматирање затоа што еднаш беше расипан па нели го форматираа а еве сега пак го има истиот проблем
Компјутерски проблеми Компјутерот не се искличува. Навеечр пред да си легнам го исклучувам и не сака, па затоа морам од штекерот да го исклучам . Знаете ли во што е проблемот?
Компјутерски проблеми Симни си Windows 7 loader од интернет, инсталирај го, сопри надрадување на Windows и готово. Ако не ти е јасно баш што-како, погледни неколку страни поназад, има детално објаснето
Компјутерски проблеми Фала Го симнав Windows 7 loader и го снема тоа долу што пишување not genuine.Уште надрадувањето незнам како се сопира?
Компјутерски проблеми Дали знае некој како за исвесно време да неможе да се уклуче страна? Пр. Јас од мојот ком. да ја болкирам страната Friv.com ? Ај ако може некој да ми каже нека пише многу ми е потребно. Сакам да ги блокирам сите страни што се со игри, бидејќи сестра ми уклучува се и цел ком се полни со вирус
Компјутерски проблеми Како документ во PowerPoint или AdobeReader да го претвориш во Word?Оти кога одам на десен клик-open with Word ми излегуваат некои знаци,го нема текстот?
Компјутерски проблеми Ова почна многу често да ми се појавува на лаптопот. И многу време треба да чекам додека се исклучи, некогаш дури и по 15/20 мин. Знае некој нешто повеќе за ова?
Компјутерски проблеми Оуууу па ти од кога го немаш апдејтирано ? Има многу работи кои ти недостигат и тој автоматски ги апдејтира недостатоците. Утре на пр. кога ке го оклучиш дај му апдејт ти , почекај ете ако треба и саат два да си ги среди недостатоците и нема да се појавува
Компјутерски проблеми Онаму каде го сејвираш имаш сејв ес и дадено име а под него како што да биде сејвирано , дали ворд , адоб и сл.. таму треба да си одбереш и тој ќе се смени