Компјутерски проблеми Аман бре луѓе некој нека ми каже како се прави апдејт. Уште не сум го отплатила лаптопот страв ми е да не цркне за кај сум после
Компјутерски проблеми Може ли некој да ми каже како да даунлоадирам и инсталирам Microsoft Office 2007 плсс фала однапред
Компјутерски проблеми ти препорачувам www.Libreoffice.org/download иста функција како мајкрософт офис има, само што е бесплатен, не ти требааат регистрации и такви чуда, а сите работи ти имаш исто.
Компјутерски проблеми Девојки ај некоја ако знае да ми помогне да симнам ПДФна компијутеров имам ворд ама книгите кој ги симнав од нет не ги отвара... Дајте линк ако нека знае
Компјутерски проблеми Девојки има ли некоја од вас инсталирано Microsoft office 2010 ? Треба да направам презентација во Power Point и сакам да вметнам позадина една сликичка што ја симнав ама кога идам на browse theme не ги покажува сликите, како да не се компатибилни за теми. Знае некој како да си вметнам своја сликичка за позадина?
Компјутерски проблеми update е добра или лоша работа?Долу десно ми се појавуваат облачиња click to update за разни работи и не знам дали да кликнам или не? Сега за антивирусот ми се појави и кликнав...
Компјутерски проблеми Вака, на Мозилата ми го нема копчето за назад и оваа долгата линија Ако знае некој како да ги направам нека пише ЛП
Компјутерски проблеми И мене исто така ми се појавуваше кога го купив лап топот, а се прави апдејт само на почетокот. Така да кога ќе се уклучи тоа не се секирај остај го уклучен, значи не го затварај и ќе ти се апдејтира, а нема врска и многу да седи на едно бројче, ке помине.И јас исто се секирав ама тоа ќе ти биде само првата недела откако си го купила. Ништо страшно, не се секирај.
Компјутерски проблеми Ognenija Ако сакаш некоја сликичка што си ја имаш на компјутерот, да ја вметнеш како позадина на слајдот, со десен клик на слајдот одбери Format Background -> Fill -> Picture or texture fill и одма одоздола ќе ти се појави подмени и таму имаш Insert from: и ти ќе си одбереш File... и едноставно си ја бираш саканата слика за позадина. Се надевам дека ти помогнав, поздрав
Компјутерски проблеми Дали само јас имам проблеми со BS Player? Цело време додека ми е пуштен филмот, сликата ми сецка а гласот си е нормален. Сте се сретнале со овој проблем, ако знаете како да го решам ве молам пишете. Не знам дали нешто не е во ред со компјутерот или со програмов..
Компјутерски проблеми Девојки ај помос сакав да го преинсталирам виндовсот (не ми е првпат, имам повекепати успесно преинсталирано), ама сега ми се појави проблем инсталација е поцната и ми бара нвидиа цд за нвгенко32.длл ама стом ке се отвори тој прозорец се ми се блокира, не помага ни цд нвидиа , се обидов од стик ама се ее блокирано и маусот и тастатурата дури и копцето за исклуцуванје, мора од стекер да го исклуцам , СТО ДА НАПРАВАМ? (мајстор дури во понеделник )
Компјутерски проблеми Од нервоза ќе си пукнам. Озбилно. Ми го преинсталиераа компјутерот пред некои 3-4 месеци и све добро си беше, ама вчера одкога ми ставија интернет симнав една програма за да не ми пишува дека не ми е оригинален системот, незнам што, незнам како, и сега нешто ми цица меморија во Це, вчера имав 10 гига слободни, сабајле 9,28 сега 7,95. И не знам од што ми е, дали од оние updates (што сами се инсталираат btw) или од таа програмата (иако ја избришав).Help me, please, ако уште еднаш го расипам компјутеров татко ми сосе него од тераса ќе ме фрли.
Компјутерски проблеми Имам спомнато во предходните страници, ама незнам дали ќе ти помогне. Мене ми помага.. Ќе одиш во: Start -- All Programs -- Accessories -- System Tools -- Disk Cleanup -- (С -- OK. Ќе почекаш некое време ќе ти се појават едни.. и ти треба да штиклираш.. и пак ОК. Доколку имаш видоус 7, ќе пишеш во старт, доле Disk Cleanup, и ќе ти се појави едно такво. И пак ќе си одбереш (С.
Компјутерски проблеми Значи вака,јас имам проблем со компјутеров мој -.- Прееска грмеше ,па затоа го исклучив целосно и од штек и од сегде. И сега поминаа грмотевиците и го вклучувам, и на екран ми го показа следниов натпис: " Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. If this problem persists, contact your network administrator. DETAIL - An I/O operation initiated by the registry failed unrecoverably. The registry could not read in, or write out, or flush, one of the files that contain the system's image of the registry. " Имав опција само да кликнам ОК ,ништо друго и секако кликнав ок,бидејќи немав друг избор,па кога ми се вклучи компјутерот на декстопот имав само неколку икони,се друго немаше Сега имам само Mozilla Firefox, Skype и 1-2 игри на брат ми. Папките со слики,проектни задачи ,презентации за школо,песни...ништо нема ах,како ли дојде до ова Ви се случило нешто слично? Или доколку некој/а од вас знаете како да го оправам сето тоа..? Ве молам..и ви благодарам однапред! Секоја помош ми е добредојдена.
Компјутерски проблеми Ве молам помош... значи ве молам кој знае да ми каже како се симнува microsoft office word 2003...за утре ми е ве молам пишете ми...(( или ако знаете било кој ворд како се симнува пишетеми во п.м....
Компјутерски проблеми Ќе си пуштиш на пример http://thepiratebay.se/ и ќе си пишеш таму microsoft office 2003 и ќе го добиеш ова http://thepiratebay.se/search/microsoft office 2003/0/7/0. И ќе си го симнеш тоа што највеќе ти се допаѓа, читај таму коментари дали е ефикасен торентот за секој случај, после инсталирај, кракувај ако треба и готово
Компјутерски проблеми Преработувам материјал еден на Word 2007. Е сега, ова е проблемот: Спојлер Порано само ќе пишував погоре, или подоле од делот кај што го имам овој проблем, но не ми успева веќе тоа. Како да го средам ова?
Компјутерски проблеми Луѓе дома на ком си имам Bookmarks и нели зачувано некои страници. И на друг ком. го уклуцив меилот и сега таму ми ги дава страните и пробав да избришам нешто оти несакам да ми стојат мои работи во друг ком. и проверувам после на мојов избришано. И сеа незнам како само од другиот ком. да ги избришам а кај мене да стојат а пробав од меилов се одлогирав се тоа ама ништо. Ве молам некојако знае нека ми помогне. Фала
Компјутерски проблеми Ве молам кој знае нека ми помогнеее Сакам да ..фаќам,, интернет преку ваерлес. И порано така имав интернет на мојот компјутер бидејќи модемот е во собата на брат ми, и првиот ваерлес шо ми беше тој ми инсталираше се и имав нет..ама сеа се расправав со него и ми е љут па нејќе да ми направи да фаќам со овој новиот ваерлес ( затоа што стариот ми се расипа нешто и сега купив денеска нов). ве молам доколку некој знае како,пишете ми шо треба да направам. Фала ви однапред