Компјутерски проблеми а кај може да го најдам пасвордот,без тој да ми го каже? по некои листови го пишува ли од тие што се документите за интернетот ?
Компјутерски проблеми Сам треба да си креира пасворд, што значи дека ќе мора да ти го каже или евенутално да пробаш да го погодиш Ајде смири му се таму умилкувај се ќе ти го каже
Компјутерски проблеми аааа Не е фер ова љут е бре,не се смирува... ама ако крива сум си,премногу провоцирам ,сакам се по да биде Ќе видам шо ќе напраам.. а да го погодам ,не верувам .. ќе пробам ама тешко
Компјутерски проблеми Имам macbook os x, и од вчера маусот почна сам да ми мрда, си стиска самиот работи..навистина чудно Знае некој како би можела да го поправам? Спојлер маусот е на тач
Компјутерски проблеми Имам еден проблем , сакам да го конектирам телефонот со компјутерот и не може. Прво пренесов 2 песни во телефонот на компјутерот се прикажа дека се внатре , но кога сакав да ги пуштам од мобилниот неможев да ги најдам . Па инсталирав програма од сајтот на Самсунг за префрлување на фајлови и кажува дека се конектира усб-то со телефонот и ништо чекав 1 саат.. дали сте имале ваков случај? инаку мобилниот ми е SAMSUNG CORBY GT-S3580
Компјутерски проблеми Дечки имам еден проблем..антивирусот на мојот компјутер има потреба од update но неможам да најдам username and pasword.. Ако можете некој ве молам да ми помогнете ми треба за Есет нод 32.. Ми треба ве молам помогнете ми !!!!!
Компјутерски проблеми Имам проблем во врска со лаптопот!го оставив вклучен ама го затворив и после еден саат го отварам и не сака да ми се пушт.стискам на копчето, а тоа само трепка еднаш у неколку минути и пак истото и истото.Му ја извадив батеријата и пак ја ставив.Пробав да го наполнам..но без успешно!ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ!
Компјутерски проблеми Ми откажа десното копче Shift и како го стискам 5 пати го покажува ова Do you want to turn on Sticky Keys? Sticky Keys lets you use the SHIFT, CTRL, ALT or Windows logo by pressing one key at a time. The keyboard shortcut to turn on Sticky Keys is to press the SHIFT key 5 times.
Компјутерски проблеми Преку што можам да испратам цел фолдер? Сакам да пратам фолдер со слики, ама на скајп ми вика не може цел фолдер, на меил исто, а не може ни преку фб.
Компјутерски проблеми ^ Мислам дека можеш да го компресираш фолдерот (со zip/rar) па така да го пратиш. Ако не знаеш како, десен клик на фолдерот па Compress and email .. Си бираш дали сакаш со zip или rar, натака мислам ќе се снајдеш.
Компјутерски проблеми Control Panel -->Accessibility Options-->Keyboard-->го избираш првото StickyKeys-->Settings па има едно Keyboard shortcut ти треба да го исклучиш со клик на квадратчето под него да биде празно не штиклирано -->OK и уште еднаш OK за да се зачуваат промените.Со ова нема повеќе да се активираат Sticky Keys со кликање на Shift 5 пати
Компјутерски проблеми Не знам дали е баш најсоодветно прашањето за овде ама сепак ако можи некој да ми помогни би ви била благодарна. Вака сега,имам проблем со апаратот ,т.е сликите можам да ги гледам на апарат , но неможам да ги гледам во компјутер кога ќе го поврзам со усб кабел.Иконата од апаратот се појавува во my computer но таа е празна нема слики . Знае ли некој што треба да направам ?
Компјутерски проблеми Погледни на http://www.nod32sky.com/, http://www.fiaofiao.net/ таму имаш кодови,но пред да пристапиш до сајтот мораш да ја избереш опцијата Disable Antivirus and antispyware protection или слично кога одиш со десен клик врз иконата на Eset.Бидејќи ако не го ја избереш оваа опција нема да можиш да пристапиш до сајтот а отакако ќе направиш update повторно направи Enable на истата опција што претходно ја исклучи.Се надевам дека ти помогнав
Компјутерски проблеми Не може да ми се уклучи бит торентот,и не ми симнува ни филмови заради тоа...врска немам што е проблемот...
Компјутерски проблеми ^Му имаш направено update? Доколку не работи, избриши го и повторно инсталирај го
Компјутерски проблеми Дајте помогнте значи уклучувам опера и ми се поајвува ова и ај да е само еднаш ок ама нон стоп ја стискам апрове и пак и пак се појавува аман како да го тргнам да не се појавува више