Компјутерски проблеми Некоја од Трансформерси, дали Revenge of the fallen беше или некоја друга, ќе мора да го прашам, сега е на школо (само страв ми е да ја почнам таа дискусија ако не знам како да му ја најдам, после пак ќе биде играта па играта )
Компјутерски проблеми ќе отидеш на http://www.utorrent.com/....ќе ја симнеш програмата....оваа ти треба за да можеш да симнвуаш торенти......после ќе отидеш na zamunda, ќе го побараш торентот, т.е. играта, ќе ја симнеш и автоматкси ќе ти се отвори во utorrent програмата.....ќе кликнеш ок и ќе почне да се синува.....ќе видиш има едно се полни до 100%, ќе ти покажува брзина со која што се симнува и уште колку време има останато за да се симне
Компјутерски проблеми Мора да се пофалам дека успеав Mistery, Еве сега баш се симнува играта, а јас цела горда
Компјутерски проблеми Дечки ајде ве молам да пробаме да го решиме мојот проблем. До пред некое време се ми беше во ред со Microsoft Office Word Document ,значи се.пред 2-3 дена го отворам цв да го пратам на еден маил ,кога насекаде низ него ми се појавува буквата П (онаа математичкото пи),притоа и имам некои точки,запирки,некои квадратчиња.... Го преинсталирав ..... и сега повторно истата ситуација.Пак ми се појавува тоа пи,тие квадрати,запирки. Сега баш отворив знаци нов фолдер,и пред таа вертикалната линија што трепка,пак тоа п. Ај ве молам ако знаете пишете ми ,бидејки се нервирам,сакам да аплицирам за работа,ама како да го пратам такво цв-то. знае ли некој ??????? поздравче
Компјутерски проблеми Го немаш потребниот фонт. Ако знаеш во кој фонт ти било пишувано цв-то, симни го тој фонт. Или симни си ги сите фонтови и пробај да го најдеш правилниот.
Компјутерски проблеми Имам еден „опасен“ проблем во последно време. Имам Windows 7 и кога ќе стиснам некои две копчиња на тастатура (значи не знам кои две се, ама еднаш неделно обавезно ја правам оваа фатална комбинација на типки од тастатура) го снемува месинџерот. Значи се губи од лентата доле. Моментално го снема, не знам како да го вратам, а од рестартирање ми е смачено. Ениуан?
Компјутерски проблеми значи имам еден проблем што ме нервира изузетно... кога сум на youtube и ко ке уклучам клипче чим почне песна или било што одма го снемува тоа доле кај што се гледа време,кај што е play/pause...како да го вратам назад????????
Компјутерски проблеми Ми треба Microsoft office visio, симнав торент, ама нема ништо за инсталирање Нема шанси вака да го инсталирам и треба да купам цд или како?
Компјутерски проблеми најверојатно ти е *.iso фајл затоа....Ќе треба да го инсталираш или преку Alchohol 120% ili preku Daemon Tools
Компјутерски проблеми Aj на македонски јазик ако не ти е тешко Иаку, не е iso,на едното .bin ми пишува, на другото .cue
Компјутерски проблеми Аххх барај друг торент....Cue file заебани се.....не дека се заебани, ама доста комплицирани се.....затоа препорачувам да најдеш друг торент со исо фајл.... ако не, најди на нет како да инсталираш cue file и следи чекор по чекор.......али сепак ти препорачувам првата опција...најди друг торент
Компјутерски проблеми Јас стварно имам чуден проблем со мојава машина. Ми отвара флешка, можам се` од неа да меморирам во компјутер. Е сега проблемот е што можам само едно сликиче да си ставам на неа ама некој поголем фајл (пример песна) нема шанси...
Компјутерски проблеми Значи лаптопчево тотално ме зезаа! И ужаснооо ме нервира!! Кочи во секоја програма, на интернет не отвара јутјуб видеа дури и кога е почеток на месец. Користам Windows Vista (за жал) и MAX ADSL нет. Дали форматирањето е добро решение или пак проблемот е Windows-от?
Компјутерски проблеми Каков антивирус користиш? Мене лаптопот ми кочеше со Symantec pa soprugot go zameni so Eset Nod. Наводно Eset е послаба заштита ама сега се функционира без кочење.
Компјутерски проблеми http://www.malwarebytes.org/ симни ја бесплатната верзија, скенирај го...кога ќе заврши иди на "show results....select all......remove selected".....после тоа рестартирај го компјутерот и мислам дека ќе е многу боље
Компјутерски проблеми Колку ти е големо УСБ-то? Форматирај го и пробај пак.....стави го во компјутер, нека го препознае....оди во My Computer - ќе го видиш на листата....Десен клик на него и ќе идеш на Format....форматирај го и пробај пак....би требало да го среди проблемот
Компјутерски проблеми Се појави нешто на кое пишува дека треба да ја симнам целата верзија за да ги поправи сите грешки! Што сега???? Не знам како да прикачам слика, инаку му направив принт скрин.
Компјутерски проблеми А бе сите тоа ми викат, кога ќе им кажам. До сега сите можни усб-а ги форматирав ама не е до усб-то туку до компјутерот изгледа ми е.... Еј ЛОЛ , ставив усб за да ја копирам пораката ама па ми се префрли песна, изгледа е океј. Ако пак се поремети ќе пишам . Сепак фала.