Компјутерски проблеми ^ Го имаш, а не можеш да го најдеш? Оди во Start - All programs, треба да го најдеш тука. Ако го немаш, можеш да го спуштиш
Компјутерски проблеми Ке одиш во start (долу лево) --> all programs --> и ќе го најдеш како winamp и од таму отвори го.
Компјутерски проблеми Епа нема такво има само `Windows Media Player` , ако знаете некоја страна за симнување Винам кажете.
Компјутерски проблеми ^ Ти ме разбра. Е сега. Значи го симнав, го направив филмот, и ми бараше да го лиценцирам.. И ај и тоа направив. Ама сега не знам како да ставам превод. Пред да го лиценцирам беше овака: А сега е овака: Ова го пробувам од 17:19. Нигде нема опции за превод. Некој вака случајно да не знае?
Компјутерски проблеми девојки оти кога отварам нов таб ми има едни мали прозори од се што сум отворила последни неколку страни..како да го тргнам да нема така?да нема ништо што пишува што сум отворила?? знам дека има на едната страна десно едно мало како точки за да затворам што е отворено али сакам воопшто да не го има тоа?
Компјутерски проблеми ^ Тоа во тие квадратчиња тие се што си пребарувала за да не ти се меморира оди на почетната страна на мозила settings>privacy>never remember histoy и повеќе нема да меморира тоа што си го пребарувала. А тие што ги има меморирано избриши ги со кликање на икс(има на секое прозорче оделно)
Компјутерски проблеми nikoj li ne znae kako da go povrzam alkatelot so laptop preku wifi i na laptop da go koristam mobilniot internet??
Компјутерски проблеми Ги симанав вестите ама несака да ми отвори пробав на Медиа плаер и нејќе Tреба ли некоја посебна програма? ако треба ако некој знае, ако сака да ми прати линк? стварно итно ми треба
Компјутерски проблеми знам тоа,али сакам кога ке отварам нов таб да нема ништо на страната да е праzна а не да ги има тие kako porano koga nemase nisto na stranata nova
Компјутерски проблеми ^ Тоа е заради новата верзија. Иначе за да ти биде како порано кликни еднаш на оние точките што ти се покажани со стрелка како на сликава и готова работа:
Компјутерски проблеми Да не знае некој што е со онаа белата маска во ќошот? Порано не ми беше такво, вчера ми се укочи нешто маусот и почна да ми стиска во settings и сега не знам кај да идам и што да стиснам за да го тргнам.
Компјутерски проблеми аха ззначи нова верзија и сега тука ке бидат,а инаце знам за тоа да се тргнат ама мисслев целосно сепак фала
Компјутерски проблеми девојки земав google chrome мора ли да се регистрирам за да работи? не сакам со регистрација дали мопже без тоа? мислам ова е гогле за побрзо да работи ама ако е со регистрација не сакам така ај појаснете ми
Компјутерски проблеми Доколку си на Гугл Хром, има една нова екстензија New Tab Redirect!. Со неа си одредуваш која страна сакаш да ти се отвори при отварање на нов таб. Симни ја од овде: https://chrome.google.com/webstore/detail/icpgjfneehieebagbmdbhnlpiopdcmna Откако ќе ја симнеш, и дозволиш да се инсталира, одиш во options менито, и од лева страна отвори го табот Extensions и кај што ти пишува New Tab Redirect!, само внеси го линкот на страната што сакаш да ти се отвара: Кај мене ми е гугл поставено. Супер работи
Компјутерски проблеми Кога сакам да пишувам на Microsoft Word ми излегува тоа долу, и неможе ни да се копира нешто ни ти да се пишува.Што може да е ?
Компјутерски проблеми Документот треба да е креиран и отворен од твојот акаунт инаку може да ти бара пасворд. Отвори го, оди во Review табот, последниот дел е Protect. Кликни на Restrict Editing. Во Restrict Formatting and Editing одбери Stop Protection. Ако ти бара пасворд, тогаш внеси го тој од твојот акаунт. Се надевам дека ти помогнав. :geek:
Компјутерски проблеми незнам баш дали е некој проблем....ама...можам ли некако да ставам лозинка на лаптопот и само јас да можам да го уклучувам?
Компјутерски проблеми ^ Секако дека можеш Оди во Start-Control Panel-User accounts and Family safety-Add or remove accounts (ти ќе одиш на add). Тука ќе ти побара да ставиш име на акаунтот, и шифра. (Јас користам Windows 7, ако добро се сеќавам и на Vista-та беше исто )
Компјутерски проблеми ДЕВОЈКИ АЈ АКО НЕКОЈА СЕ РАЗБИРА ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ значи пред некој ден ми снема интернет на персоналниот компјутер. Користам рутер и интернет од Т-mobile. Сијаличчките на рутерот сите светат и имам бежичен интернет и ви пишувам моментално од лаптопот. Прв пат во мојот живот форматирав компјутер и мислам дека го направив како што треба - следев упатства од интернет. Ги инсталирав и драјверите што се со матичната плоќжча меѓу кои и за ЛАН. Е сега во Network connections не ми се појавува Local Area Network. и кога одам во Device manager , кај драјверот за ЛАН што ми е има жолт извичник. Како да го средам ова