Компјутерски проблеми Пробај со username:admin pw: admin , така е скоро кај сите. Ако е заборавен(не е тој), мислам дека слабо ќе можеш да смениш. ако е тој, пиши дополнително ќе ти помогнам
Компјутерски проблеми Во последно време, обично навечер, сам си се гаси компјутерот. А секој ден работи бајаги часови, а и во собава не е баш нешто ладно.. Дали е можно, кога ќе достигне некоја топлина, или што ти ја знам.. сам да се исклучи? Или расипан е? Иначе нема никакви вируси, се е во ред..
Компјутерски проблеми ^ Стави го куќиштето на биро, маса .. Битно да има воздух, околу него да нема ништо за да не е задушен.
Компјутерски проблеми Куќиштето секогаш ми стои на земја. Само од десна страна е бирото, а од другите 3 страни е слободно, до вратата, и се луфтира. х)
Компјутерски проблеми Aј види, на едната страна од куќиштето има дупчиња, тие не треба да се задушени.
Компјутерски проблеми Eпа отвори го и издувај го со компресор или исчисти го со правосмукалка, посебно тој дел како вентилатор што е.
Компјутерски проблеми AJ VE MOLAM BAR PROCITAJTE lele znaci vaka...kojznae so sum napravila na laptopov.ne mozam da uklucam nitu edna programa nitu aplikacija.sakav da si gi prefrlam slikite od digitalniot na laptopot no nikako ne mozev.i cepni ovde cepni onde po programie i go zeznav cel lapop.problemot bil na digialniot no sea ne mozam da otvaram programi na pc.za sekoja mozna programa me prasuva so sto da ja otvori OPEN WITH aj za sliki aj ke otvoram no i control panel me prasuva so sto da otvori a ja poim neam od toa.kako da namestam defoult program.Aj KE VE MOLAM ITNO E NAVISTINA.
Компјутерски проблеми На ком. го имам инсталирано уТорент. Само што сакам да симнам филмови ама незнам. Се `изначачкав`, и пак ништо. Пак пробав пак ништо. Ако на некој му се објаснува, по кратка постапка, од се срце би го замолила да ми објасне. Спојлер Пс. Знам дека сум глупа како авионска сајла.
Компјутерски проблеми www.thepiratebay.com пиши име на филм или иди на топ 100 нај симнувани и одбери си . Се надевам помогнав
Компјутерски проблеми За филм видео, или било што ќе пишеш на Гугл download (име) torrent.И ти се отвараат милион страници за торенти, додуше ја 2 - 3 си ги користам најчесто, таму имаш како пребарувач и си пишуваш филмот.И откога ќе го најдеш има со разна големина, јас поголеми од 700 - 800 мг не симнувам. И после тоа во downloads ти се наоѓа торентот и го отвараш само со еден клик и ти се отвара торентот (програмата), бираш кај ќе го сејфуваш и го оставаш да ти се download - ира.После само еден стоп му маваш и го бришеш од торент, а филмот ќе си го најдеш кај што си го сејфувала, се надевам сфати. Спојлер Ама кратка постапкава испадна.
Компјутерски проблеми Ве замолувам за помош... Секој документ кој ќе го симнам од нетт неможам да го прочитам бидејки содржи вакви букви п»·НQј,±>_ОДШ›Ы... Дали може некоја од вас да ми даде директен линк од читачот за да го даунлодирам? Би ви била навистина многу благодарна!
Компјутерски проблеми Лелее ми се плаче. Си гледав слики и отидов со десниот клик на сликата и ми се појави нешто,вирус мислам. Пишува: To help protect your computer, Windows Web Secure Kit have detected Trojans and ready to remove them. И под тоа пишува некои вируси.Потоа пишува: Remove all . Cancel Јас отидов на Remove all и ми се симна нешто. Исто така пишува нешто My Documents 6 Spyware found,Hard drive (C 78 Spyware found. Сега не знам што да правам.Некој ако знае да помогне.Да не ми се наполни целиот компјутер со вируси(ако се уште не е ).
Компјутерски проблеми Ај да ве прашам нешто. Имам msi лаптоп, и сега доле кај батеријата колку и да е пуна, ми пишува Consider replacing your battery.. Читав нешто на нет и ми вика дека треба нова батерија да се купи, и цени гледав и една батерија е околу 5,000 и нешто. Јас грешка сум нешто, или? Ај ве молам кој се разбира нека ми каже шчо да правам. И уште едно питање. Батеријава мене ми држи, е сега ако не ја заменам без оглед на тоа што ми пишува, ништо нема да е, нели?
Компјутерски проблеми ^ Анабела треба да ја смениш доколку работиш постојано на батерија односно го користиш лаптопот без напојување, но ако ти е само за дома на струја можеш да тераш и вака. Сите лаптоп батерии имаат одреден рок на траење и со тек на време ослабнуваат и треба да се заменат. Ќе ти препорачам да ја извадиш на некое време и да работиш без неа и после одреден период врати ја, можеби ќе се оправи на кратко. Како и да е решението е едноставно, си треба нова, али требаат и пари за тоа.
Компјутерски проблеми Додека не ти се намножиле вирусите земи скенирај го целиот компјутер и пробај да ги отстраниш.Инаку не ти бега форматирање.