Компјутерски проблеми Да не знае некој како можам и на Google Chrome да си ставам вака navigationbar горе како на Мозила што ми е ? За вака зборам ? ПОточно да е YouTube Отворете ја целата слика, па ке видите заокружено едно за тоа зборам
Компјутерски проблеми Разгледај овде https://chrome.google.com/webstore/search/youtube?utm_source=chrome-ntp-icon&_ac=0
Компјутерски проблеми Како можам да го избришам акаунтот на Јутуб? ако некој знае нека пише во коментар или во ЛП.
Компјутерски проблеми Имам антивирус.Вчера и пред малку пак го скенирав.Пишува PC statusrotected Сега тоа значи дека немам вируси,нели? А,може ли да се дознаеа дали имаш вирус во компјутерот?
Компјутерски проблеми Тоа значи дека е активен антивирусот, односно ти го штити компјутерот. Штом си го скенирала и не ти покажал вируси значи дека немаш, иако не се за верување во целост овие антивирусниве програми, не можат секој вирус да го откријат.
Компјутерски проблеми се работело за вирус па фино и лепо си го однесов на преинсталирање и сеа си е ок фала богу. а вие не знаевте за што се работеше а? не е битно се среди.
Компјутерски проблеми Ќе одиш на икончето десно customize and control и после extensions и на крај enabled .. ова на google chrome
Компјутерски проблеми Вака сега, имам проблем со скајп и фејсбук, значи другиот ме гледа и ме слуша, а јас не слушам ништо. Најверојатно има некаков проблем со звучниците или не знам што. Инаку онака ми работат, си слушам музика зафркаваат само при видео разговор. Знае некој да ме оправи?
Компјутерски проблеми На Странава на фб ми се појавува тест за интерелегенција, колку квадрати гледаш на сликава. Како да го исклучам, од кај сеа воа ми се појави?
Компјутерски проблеми Кај мене нема опција STANDARD ACCOUNT, ама нема врска пробав на истиот начин уште претходно и кликам кај тој акаунт што сакам да го избришам и не ми се ојавува никаква опција за бришење освен за промена на лозинка
Компјутерски проблеми Користам Chrome и каде и да влезам има вакви реклами како на сликава од Фб што се .. И на youtube,facebook...Избришав историја ама џабе,пак е исто? Некоја друга опција да ги тргнам има ли? Или да го бришам па одново да го инсталирам?
Компјутерски проблеми Јас си купив лаптоп и сега имам windows ама незнам како да го инсталирам ако не е тешко може некој да ми каже ?
Компјутерски проблеми Да ве прашам имам еден документ во ПДФ фајл и кога го конвертирам во Ворд целиот текст ми се прави како слика со можност само да ја преместувам но никако да можам да селектирам на неа, бришам или дополнувам. Ако знаете некое решение нека каже некој.
Компјутерски проблеми До сите што се разбираат повеќе во компјутери ќе ги замолам да ми помогнат! Вака...сакам мојот компјутер да биде поделен на два useri. Eден на администраторот т.е. мој а другиот за гости. Од кај мене да имам секаква контрола нормално, но другиот сакам да бидат забранети некои работи инсталирање програми, бришење/закључување фајлови, да нема пристап до моите фајлови итн. Можно ли е такво нешто и како да го подесам?
Компјутерски проблеми Имам AVG антивирус, и досега добро ги чистеше вирусите. Меѓутоа пред скоро месец фатив еден посериозен, AdwareGeneric.5 и незнам како да го избришам. Пробував со скенирање на фолдерот кој што беше заразен, но во Resident Shield Detection полето од антивирусот го има под прашалник ставено и тоа неколкупати. Исто така и во Virus Vault! Не се разбирам премногу од овие вируси, но мислам дека не е баш избришан. Дај помогнете ми, ве молам несакам да го носам на форматирање бидејки преку форматирањето ќе ми се избришат сите важни документи, слики и податоци а тоа не го сакам. Патем да прашам...Дали на AVG aнтивирусот постои било каков начин на кој би можело да се прикаже изворот, односно од која интернет страница е фатен вирусот? Одговорете ми ве молам!
Компјутерски проблеми И ја за истово прашав, неможам да ги поднесам, ме нервираат многу. Прво на фб сега гледам и на јутуб. Ај ако знае некој како се тргаат нека каже
Компјутерски проблеми luge sto bidna so genuine-to na windows7? Eve i mene mi se pojavi.pozadinata mi se napraj crna i ne se menuva.preinstaliran e pred edna nedela.a kupen e pred nesto poveke od mesec.sto e sea toa genuine.procitav ponazad i edni vikaat vaka edni taka i sea neznam.ima lek? Aj ve molam odgovorete.
Компјутерски проблеми Еве ги моите 2 мислења во темава, во врска со тоа. Се надевам ќе ти помогнат. Ако не, има многу клипчиња на јутјуб, види..