Компјутерски проблеми 8MEH-RXYFD-JUV72-8922R-FTBZ6-QEMBR-ACED 8MEH-RAJC2-O3P77-KRRQA-H3SLN-REMBR-ACED 8MEH-R2CML-SS7FW-MOXFR-TRU8V-3EMBR-ACED 8MEH-RS47Y-82HT8-GONVA-BCCCZ-DEMBR-ACED 8MEH-RXYFD-JUV72-8922R-FTDO8-QEMBR-ACED пробај со некој од овие клучеви
Компјутерски проблеми Ако не се снајдиш кажи,ќе ти дадам акаунт да си симниш нов антивирус,таков или инаков некој.
Компјутерски проблеми After your AVG protection expires, a License Expiration Notice will be displayed on your screen when you attempt to open the AVG program. To activate your expired AVG product with a new license number, please follow these steps: 1. In the License Expiration Notice window, click the link that reads "Click here if you have already purchased a new license". 2. Enter your new license number in the appropriate field. We recommend that you use the copy&paste method to avoid errors. 3. Confirm by clicking Activate. The new license number will be activated. When prompted, click Restart the application now to complete the activation process. пробај на овој начин па пиши што си направила
Компјутерски проблеми Долго време користев Google Chrome,сеа се префрлив на Мозила али некако ми има чуден фонт. Ако некој може да ми каже како да го поправам .Се ми е ариал скоро. И еве разлика од Мозила и Хром
Компјутерски проблеми Епа еве,влези во settings na Google Chrome,потоа најдолу more advanced setings и има во web content отстрана costumize fonts.Отвори ги и види си ги кои се воChrome наместени и намести ги на Mozilla.Би требало да ги поправиш и да се таман
Компјутерски проблеми Прво што ми падна на памет беше тоа.Пробав али само го има Sans-serif: Arial , другите имиња ги нема kako што се ( serif,proportional...)
Компјутерски проблеми А да пробаш да ги симниш од интернет и да ги ставиш во C:\WINDOWS\Fonts ? Немам пробано ни јас,ама можи ќе функционира. Па после можи ќе ги има и во мозилата.Или во нејзината папка кај што има фолдери,таму да не треба да се стават
Компјутерски проблеми Real-time shields: on Definitions auto updates: on Virus definition version: 120826-0 Program version: 6.0.1456 Update Expiration date: 30.10.2012. 8:55:55 Ова ми го пошува на анривирусот. (Аваст). И јас незнам како се става клучот, а незнам ни каде.
Компјутерски проблеми Мониторот што го имам е ASUS VW191s е сега ваму пишува дека има Audio Features Stereo Speakers 2Wx2 stereo RMS јас колку што го сфаќам има вградени звучници или грешка сум? Можеби малку глупаво прашање но дали некој знае да ми одговори? Проблемот ми е тоа што користам слушалки, звучниците ми се расипани па мислев ете ми добра опција за слушање јасно и гласно... или се лажам?? :/
Компјутерски проблеми Зошто не ми ги отвара филмовите на филмовизија.ком ??Имам инсталирано и Java i Adobe Flash Player ?? Ве молам за помош
Компјутерски проблеми Повели. http://www.crucial.com/systemscanner/index.aspx Треба да го симнеш. Одкако ќе го инсталираш (брзо се инсталира), ќе ти се отвори гугл кром, што и да користиш.. Ќе почекаш малце, и тоа ќе ти покаже. Од лево ќе бидат резултатите. Еве ги резултатите од мојот компјутер: Се надевам тоа го бараше.. Или не?
Компјутерски проблеми Вака, имам проблем со инсталирање гугл хром. Секогаш при обидот излегува некаков ерор. Во што може да биде проблемот? Како да го инсталирам?
Компјутерски проблеми А каков ерор? Има некоја бројка, било што..? Од кај го симнуваш? Пробај од тука, ако не си пробала веќе.. И го штиклираше тоа Accept the agreement.. како и да пишува?
Компјутерски проблеми IP адреса...уффф како да објаснам. Нели секој рутер има своја ип адреса. т.е. модемот. е сега дали тоа треба да одам во т-номе за да ја сменам, има ли некој поднесувано вакво барање
Компјутерски проблеми Н Не не проблемот е во мојот компјутер,бидејќи од лаптоп ми ги отвара ,а од овој другиов компјутер не