како може да се избрише skype name секој што ке се логира ми останува запаметен ,сакам да ги избришам др да остане само мојата најава . Пробав со делит ама пак остануваат во меморија неможам да ги остранам.
Ќе одиш старт па ран и ќе пишеш скајп апдејт или скајп фолдер и ќе стиснеш ок. Треба да ти се отвори и фолдерот со името кое сакаш да го бришеш го бришеш и ето га
За тие што имаат виндовс 7! Дане знаете како да ставам часовник(округол)на екранот горе?!Ако знаете ве молам објаснете ми убаво! Однапред благодарам!!
кликаш десен клик на десктопот и стискаш на Gadgets, потоа ти се отвора прозорец и ќе го преместиш часовникот на десктопот(исто како што преместуваш слика) и потоа имаш опции за големината на саатот. се надевам дека ти помогнав
Можно е да се најде на интернет драјвер за да се инсталира камера? Имам камера и поврзна ми е, ама немам ЦД и не можам да ја инсталирам за да ја користам. Барав, ама не ми успеа потрагата. Ако може некој да ми помогне. Камерата е оваа на Delux.
Итно ми треба лиценциран линк од Микрософт Офиц 2007. За проект ми е.. Го симнувам ама кога сакам да го инсталирам ми бара лозники.. Затоа барам лиценциран. Ако знае некоја линк, нека ми го испрати у Лп.
Прашање за некој што добро го владее Excel: Како да ги фиксирам првите три реда? Најдов опција да го фиксирам само првиот, ама мене ми требаат првите три реда
Да ве прашам дали знае некој што е проблемот и што треба да се направи кога е стаен лаптопот на полнач а не се полни?Проверив се е во ред со полначот и струјата..