Повели онлајн конвертер http://www.pdftoword.com/ . Ако не се снајдеш еве мене прати ми ја ќе ти ја конвертирам.
Има една програма, се вика PDF to Word. Сега ја сликнав. Можеш да си ја симнеш. Само работата е што, нема да можеш после да го уредуваш текстот во Word, туку целосно ќе биде, како слика... Незнам како да ти објаснам. Во случај да не се снајдеш, со ова што ти го прати форумџиката горе, пиши ми мене. Ќе ти пратам јас по имеил.
Zдраво дечки имам проблем со компјутерот се надевам ке ми помогне некој .до сега имав лаптоп и интернетот функционираше супер си купив сега компјутер но не може да го приклучам интернетот знае некој зошто или како можам да да се приклучам на интернет со компјутерот ...
aко имаш word 2007 тогаш кликаш горе лево во ќошето на логото од офисот одиш на Save As и од страната ти ги покажува можните формати и ќе си избериш PDF or XPS ако уште нешто ти треба пиши лп
форматирана не, се додека се само избришани со делит да, има програма а штом ти е форматирана ... пу пу не важи
Повеќе работи може да бидат, пробај прво со формат ама ако продолжи тогаш може да е расипан некој дел од компјутерот.
Па ако не е пречесто да речеме неколку пати во денот ич не се замарај со тоа. Јас го преинсталирав пред 2 месеци па и кај мене се случува понекогаш да се ресетира, а вируси нема. Мислам ако знаеш сама да го форматираш ок пробај но ако треба да даваш пари ич не го носи, кој ти гаранира дека нема да си ги дадеш парите џабе. Осен овој проблем со ресетирањето кој се случува да речеме 1 неделно јас имам уште еден проблем кога ќе го пуштам без да биде загреана собата многу бучи и тешко се стартува се појавуваат оние букви нели што се појавуваат на почетокот пред да се дигне системот и така стои одредено време и почнува да се дига системот, а некогаш е потребно да стиснам на тоа копчето за ресет за да почне да се дига системот тоа е она мало копче под стартерот на куќиштето што е. Па доколку некој има што се разбира од компјутрери претежно машкиве што се на форумов да ми кажат дали имам причина да бидам загрижена дали се работи за нешто посериозно или? Само да напоменам кога е загреана собата нема да бучи и системот се крева нормално па ме интересира што би можело да биде во прашање.
и кај мене комп ми се рестартираше сам кога е во мн топла просторија. откако го преместив на ладно тој проблем исчезна. пробај и ти така, стави го во поладна соба и ќе видиш дали е до тоа. се надевам дека ти помогнав
Ако познаваш некој што се разбира и има Windows 7 да ти го инсталира, доколку твојот компјутер може да го поддржи (прво тоа се проверува). Потоа се што имаш инстлирано во компјутерот ќе треба на новиот систем да се инсталира повторно.
мене ми се случуваше тоа со стариот компјутер и со тек на време стана се почесто и почесто дури само да отворев линк од јутјуб се рестартираше отвори го куќиштето и убаво исчисти се извади го кулерот и добро исчисти го и него и добро е и да му ја промениш пастата која не е скапа да се купи
Како го исклучила со притискање на некои копчиња на тастатурата или само преку дисконектирање од мрежата?