Барај некое копче со антена на тастатурата и околу неа и притисни го, сигурно она случајно го притиснала па затоа се исклучил.
Нели кога сакаме повеќе фајлови да обележиме го држиме копчето ctrl притиснато. Е на лап-топов одеднаш престана неќе
It експерти кажете некој програм за зиповање кој не се наплаќа ми треба да симнам некои фајлови со слики на меил
Може да ми кажете како да не ми се појавува секогаш нели кога ќе треба да се најавам,да не го пишува мојот ник и пасворд? И,да како да избришам се што сум уклучувала на еден прелистувач?Мислам,нели Фемина,ако напишам фемина да не ми покажува што сум оотрварала на тој прелистувач... Ај,ве молам побро само,плис
За никот може да го меморираш. Кога ќе влезеш на Фемина ( еве велиме во здравје, семество, новости , забава.... ) има најави се на форумот. Каде што се пишува никот и пасвордот , од десно има запомни ме. Ќе го штиклираш тоа и ќе ти го памти никот А за пасвордот мислам дека мора секогаш да го пишуваш. Ако ти е долг имаш опција да го смениш Горе, каде што пишуваш линкови треба да има една ѕвездичка , триаголниче и стрелка. Ќе напишеш femina на местото каде пишуваме линкови и ќе одиш на триаголничето .Тоа што не ти се допаѓа ќе го избришиш со копчето делете на тастатура.
сноу можно е нешо драјверите да ти откажале исто така провери дали ти е дозволено да селектираш повеќе од еден фајл
Така сака...ама бидејќи се мноооогу фајлови мене ми треба пример 2 слики од 2ред, па од 6ти па од 10ти.
хмм незнам што може така да ти праве штом така сака треба и со ctrl да сака. има 2 опции прво да провериш на тастатурата дане имаш нешто под копчето на цтрл и да не дозволува да прака податоци, или да викниш некој да го прегледа целиот компјутер, ама не верувам дека е така, оти другата опција за селектирање работи, сепак мислам дека проблемот е во тастатурата, земи истресија ја некако или ако не бива купи си нова тастатура со текот на времето откажуваат дугмињата на тастатурата кај сите.
Имам Windows 7 и нели доле лентата со менито треба да биде проѕирна ама нешто стиснав и сега стана сина. Како да си ја вратам?
Да не си ја сменила позадината, случајно? Затоа што обично, каква боја е позадината, таква боја е и лентата...