епа ти паднал системот. Толку бил асален тој што ти го инсталирале. Форматирај го пак со тоа што ќе најдеш добро ЦД
Ај појасни малку подетално. Само музика не се слуша, или баш ништо не се слуша, ниту оние дифолт звуци?
Врска немам, ама пробај, види линков дали ќе ти помогне. http://www.downloadatoz.com/howto/error ... r,622.html
[СДК] Сакам да кажам... Општи прашања е заклучена, а мене итно ми треба совет. Како можам одреден фолдер да го направам скриен?
Не е до компјутерот туку глувчетѕо е пред расипување купи си нов глушец и ке биде ок. Ова ти го кажувам од искуство затоа што и јас го имав тој проблем со 2 глувчиња додека користев жичани глувци. Значи ти гарантирам дека е до глушецот.
Арно ме потсети, Михаела. Го имав истиот проблем. Кај мене, поточно беше проблемот до куќиштето. Бидејќи, мене кога ќе ми се укочеше, ми се кочеа и маусот и тастетурата. Па цело време, само ги приклучував, па ги вадев од куќиштето, приклучоците. Од толку, уклучи-исклучи... Се свиткало нешто таму, кај џековите... Да не го однесев куќиштето, маусот и тастетурата, на сервис, ќе ми отидеше цел компјутер. Заради тоа што доаѓало до некој спој, се менувале некои приклучоци. Среќа го однесов, па таму малце ги подисправија џековите. Цели биле искривени. Среќа, па не купив нови тастетура и маус, за џабе. У ствари, воопшто не купив. Само ми рекоа, кога ќе ги приклучувам друг пат, да не стискам толку, со сила.
Не знам што му е на компјутеров,можеби има вирус ама сам се исклучува.Еве вчера три пати ми се исклучи. Помош?
Мене така ми правеше, кога го немав долго однесено компјутерот на сервис. Ама им реков да не го форматираат, туку само да го исчистат. И така беше. Ми се оправи. Има некои што дома сами го чистат, ама мене ми фуфка, да не зафркнам нешто... Така да... пробај, некој да ти го исчисти, од внатре. Или пак, скенирај со твојот антивирус што го имаш. Според мене, најдобар е аваст.
Или, (полесен начин) преименувај ја така што на на крај ќе додадеш .PNG (пример slika1.JPG во slika1.PNG. )