Ве молам за помош - во Control Panel не ми ја отвора иконата Add/Remove Programs, ми се јавува Windows cannot find C:\Windows\system32\rundill32.exe.Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and then click Search. Претпоставувам дека е некој вирус, ако знае некој како да го надминам овој проблем, нека ми помогне молам.
Дали знаете некоја програма што е замена за win rar а е бесплатна бидејки имав инсталирано т.е ми го инсталирале во сервисот кога го преинсталирав компјутерот но пробната верзија на win rar траела само 40 дена сега е нефункционален.
Во прозорчето кадешто пишува дека после 40 дена треба да го купиш или избришеш само притисни "Close" (трето копче, десна страна ).
Имаше слика, сега е избришана, доколку се пријави може ли нешто да се направи? Или нц? Инаку далеку од тоа да го шпиунирам ме насмеа сеа
Десен клик на десктоп -> Personalize, на левата страна на прозорецот кликни на Change desktop icons и поништи го штиклираното кај Recycle Bin
Ако си го избришала со Shift+Delite има еднопрогмаче што ги враќа фајловите. Не го знам како се вика, но можеш и да го однесеш на сервис па да пробаат да ти го вратат.
Ве молам,има ли некоја проблем со отворање на страната kat.ph? Од вчера не ми дава да ја отворам,ми вика Access denied!
Фала ти! Ама Замунда ме нервира,скоро сите филмови им се синхронизирани на бугарски,а со Pirate bay имам проблем..кога ке кликнам за да го спуштам филмот не ми дава она како порано get this torent,...незнам зашто.Одамна само kat.ph го користам и сега ако ја укинале ја незнам што ке правам *оди да плаче*
Прочитав по нетов дека веке од летото нема да постои МСН и сите ке треба да се префрлат на Скајп. Вистина ли е ова?
Да од март мислам дека ќе биде тоа и треба да ти пратат е-маил известување во него се е објаснето подетално.
Девојки што е проблемот што која страна и да ја отворам, најпрво ми се појавува ова http://rss2search.com/novus/?from=interstitial&afcid=1249 Многу ме нервира