Слободно стисни си "keep". За сите фајлови кои ги симнуваш а се .exe, ќе ти го јавува истото, ама тоа е само како предупредување дека е нешто што се инсталира и е можно да биде вирус.
^Може ама автоматски се се брише од усб-то. Го ставаш во пц ама не го отвараш, одиш во Мy computer кликаш десен клик на иконата од усб-то и format. Кога ќе ти се отвори прозорчето кликаш старт и чекаш да заврши форматирањето. После тоа, чисто е од вируси и празно.
Се извинувам што едно по друго мислења ама не можам да редактирам. Kако што разбрав од нет, ова ти се јавува поради верзијата на Хромот или Виндоусот што ја имаш не знам точно, ама служело само за да те предупреди да симнуваш фајлови од доверливи страници. За да не ти се појавува тоа веќе, ќе мора на секое симнување да одредуваш каде сакаш да ти се сними фајлот. Еве едно линкче како да го активираш тоа ако незнаеш
Пред да ми го преинсталират ком. ја имав апликацијата Microsoft Office, ама сега ја немам. Пробав да ja симнам преку Торенти, ама кога ќе се даунлоадира не го отвара фајлот.. п.с. Многу ми е потребна таа апликација. Ако има некој кој што знае друг начин нека пише.
Јас користам Avira и сум задоволна Оваа антивирусна можиш да ја најдиш на оваа страна http://ninite.com/
Неодамна ја инсталирав програмата Readon TV Movie Radio Player , програма за телевизии од целиот свет (и сите македонски исто така ги има ) Па сега сакам да снимам една емисија но незнам како дали некој има некакво искуство со програмава да ми објасни како да снимам и зачувам еден фајл?
Најдобар ти е дефинитивно avast!.. Секој ден автоматски се апдејтува(надградува), и те известува за тоа, нема потреба ти да се мачиш и да го правиш тоа.. Ете линкче Поздрав Јас офис-ите ги инсталирам праку ЦД... Од таму ти е најбезбедно.. Можеш да си ги купиш и сите да ги данлодираш.. Или пак симни си од нет некој пакет со овие (ексел,ворд,пауер поинт итн.) Инаку не можам да се снајдам со цитирањето. Она што прашав јас. Значи Ann.94, да си кликнам „Keep“ спокојно, нели?
Да А другата опција е да не ти се појавува тоа, туку секој пат кога сакаш да симнеш нешто да тe прашува кај сакаш да го снимиш фајлот. Тоа како што кажав можеш да го активираш во settings на chrome, најдоле ти пишува Show advanced settings... го кликаш и скролаш надоле се додека не го видиш Downloads, еве ова: И го штиклираш тоа Аsk where to save each file before downloading.
Да, да.. фала ти.. знаев каде да го најдам тоа но не знаев дека треба да се направи така за да не ми се појавува. Сега ќе пробам да ја симнам Photoshop.. Од CNET нејќе ми бара некој си Пасворд Менаџер да симнам.. Е нема да симнам.. Ај во темата за Фотошоп ќе најдам некое линкче.. Поздрав, ќе редактирам и ќе пишам што направив..
znaci nesto stisnav i ikonkata na dolnata linija kaj start menito mi go snema znakceto da si menuvam jazik od sn na mk daj kako da go vratam??
Десен клик на долната линија и оди во Toolbars, таму штиклирај го Language bar и ќе ти се појави пак.
еве ми го се направи на македонски ама ако сакам на англиски да го направам не можам бидејки тоа малото знакче го нем ана лентата а во толбарс нема ленгичис бар како глупо звучи inaki na sift +alt se menuva jazikot ama zosto da mi ja nema ikoni;kata za jazikot
Ај пробај вака отиди во control panel (кликни на старт и ќе го најдеш десто) во прозорецот што ќе ти се отвори побарај Region and Language. Кога ќе го најдеш кликни и ќе видиш ќе ти се отвори мало прозорче и најзора имаш 3 по ред ќе видиш Keyboards and Languages кликни на тоа. И после кликни на Change Keyboards, потоа кликаш на Language Bar треба да ти биде осначено Docked in the Taskbar и доле исто да ти биде означено Show text label on the Language Bar.
Овој http://www.t-home.mk/mk/107/1011/72/Kor ... 5-1WF.html или овој http://www.t-home.mk/mk/107/919/72/Kori ... aket_.html? Ваше мислење?
ја сум за http://www.femina.mk/out/?id=77b9714c60 ... aket_.html - првиот, сивиот, ради 6те гига, за карактеристиките на оној црвениот: и тој е добар јас имам со исти карактеристики (само на ацер-тошиба е сепак подобро) и супер е немам никава замерка, но сепак гласам за СИВИОТ Ама многу е скапо ова зошто не си купеш од АМЦ, и таму даваат на рати , даваш скоро 20000+ овде за скоро исти комп.
^ Линковиве ги ставив ради тоа што овде пишуваше најмногу карактеристики за овие лаптопи . Изгледа од АМЦ ќе го земеме. Инаку и мене повеќе ми се свиѓа НР, a прашав да чујам и други мислења