Последниве 2-3 дена кога ќе отворам некоја страница, додека да чекам да се отвори ми излегуваат некои глупави реклами од типот shoot five apples to win... Одамна немам инсталирано никаков toolbar Од што може вака да ме зафркава?
Немам поим што стиснав ама горе ми се избриша тоа за пребарување. Она место каде впишуваш некоја страница. http://www.femina.mk на пример. Стрелката кога ќе ја доведам до тоа место (горе) ми се појавува и пак откако ќе ја тргнам надолу го снемува. Плус и доле тоа каде што го пишува колку е часот го нема, т.е. кога ќе отворам било каква страница на интернет. А откако ќе го затворам прозорчето си се покажува на desktop. Што е проблемот? Може ли некој да ми помогне да си ѓи вратам?
Постои програма или вебсајт од кој може да симнеш видео и да можеш да го изрежеш на цеде? Јас имам неколку симнато од RealPlayer ама сега нешто не ми работи.Ама па преку неа неможам да го изрежам на цеде П.С.Зборувам за Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs.Пробував на замунда но не најдов ништо
Сакам да прашам ако некој знае, од вчера не ми се отвараат видеата на you tube и се што е поврзано со видео не ми отвара. Зошто ?
Zdravo devojki, samo sto se registrirav na forumov, no ve citam odamna. Gledam deka si pomagate, pa sakam nesto da ve prasam. Dali moze na tablet da se instalira makedonska podrska? I ako moze da mi objasnite kako? Fala vi odnapred, se nadevam ke znae nekoj da mi pomogne P.S. pisuvam latinica zatoa sto nemam mak podrska
Треба да инсталирате програма која се вика adobe flash player, запишете на google, adobe flash player download for windows 7 ако користите windows 7 ако не adobe flash player download for windows xp симнете ја потоа со кликање на next неколку пати се инсталира и би требало се да биди во ред и да отварате видеа.
Овие неколку дена на нерви ми одеше бавното функционирање на интернет, мислев да не е до потрошен сообраќај, но изгледа дека не било, туку во прашање бил најголемиот хакерски напад во историјата на интернетот кој траел недела дена но сеуште без успех. Станува збор за хакерски напад од страна на холандската фирма Сајбербункер(Cyberbunker), кои се борат за слобода на информациите, врз Спамхаус(Spamhaus), непрофитна организација која се бави со филтрирање на несакани содржини"спамови", бидејќи оваа организација неодамна во својата база додала сервери што ги одржува Сајбербункер (кој според Сајберхаус бил поврзан со криминалните хакери од Европа и Русија) Извор
ako tabletot e so android togas ke vlezes vo play store i ke si spustis makedonska tastatura i ne bi trebalo da imas problem se nadevam deka ti pomognav
Ај некој што знае да ми одговори. Работата е со лаптопов. Предходно вака не ми правеше, и незнам дали сега има некоја мака Вентилаторот ми шушти. Почнува да ме нервира. Додека ми е вклучен цело време шушти и тоа силно дува бе Како ветар
Ilu има повеќе причини а исто така и решенија, пробај кога кога започнува да шушти да го отвориш Task Manager>Processes и исклучи некои непотребни процеси кој го преоптоваруваат системот едно решение е тоа, друго решение е да го отвориш и да го исчистиш од прашиништа и такви слични глупости, затоа што прашината знае понекогаш да се испика во кулерот во внатрешноста каде што има масло и доведува до загрудување на маслото а тоа доведува до шушкање, пробај отвори го и исчисти го со правосмукалка или нешто слично .
Илу, и мојот така шушти ко ненормален... Дури некогаш срам ме фаќа, си викам ќе дувне некој Тоа што ти кажа Мацко, ако имаш програмчиња што не ги користиш нека не ти го преоптоваруваат за џабе, ама на крај пак е до внатре... Јас вчера му дувнав на мојот таму кај вентилаторот и издува едно облаче прашина... ми се стемни пред очите
Земај лаптопот оди до бензинска и на компресорот удри му еден третман на воздушно чистење - ќе излезе од него што си јадела последните месец дена И потоа ќе преди ко маченце. Инаку вентилаторот ти пишти бидејќи постојано ти загрева лаптопот заради прашината и вентилаторот дува на макс за да ја намали температурата. Гледај да го направиш ова чистење најбрзо што можеш да не ми ти се стопи пц-то