Не ти треба програма, незнам зошто не ти отвара. Пробај отворија странава и подоле ќе го видиш мини каталогот http://mk.oriflame.com/
Во https://www.facebook.com/settings?tab=security кликни на Login Approvals и селектирај го квадратчето пред 'Require a security code to access my account from unknown browsers', и Save. После следи постапката за внесување на број од мобилен, ако заглавиш некаде прашај ме пак
Не знам дали прашањево е за тука, но, ќе може ли некој да ми објасни како се прави видео од слики. значи да вртат слики и во позадина да има некоја песна. Се надевам некој знае за што зборувам. Може и во лп.
Во Movie Maker. Само моментално сум зафатена, ако сакаш утре, тука или во ЛП ќе ти објаснам. Иначе многу лесно се прави. Прво ја ставаш песната и после тоа сликите. Имаше и за подесување, сликите на колку време да се менуваат.
како можам видеото во Movie Maker што сум го направила да си префрлам во телефон но бидејќи имам samsung c3050 не ми го поддржува ве молам за помош .
Конвертирај го онлајн. http://www.mediaconverter.org/ Upload a file --> одбери го видеото --> go to next step --> MP3 Player --> start coversion --> download.
Здраво девојки, ве молам за брз одговор. Значи имам копиран текст од еден материјал и сега сакам во Word да го ставам, меѓутоа фонтот е катастрофален еве ви пример: Terapevtot e vo polo`ba vo koja ima mo} i vlijanie a klientot vo polo`ban na ranlivost i otvorenost. Vakviot pristap bara direkten kontakt so otu|enite delovi od li~nosta: ~uvstva, bolka, bes, trauma i dr..Terapevtot treba da ja po~ituva osetlivosta i da ne go zabrzuva tolkuvaweto. Dodatno vakviot intimen kontakt, voobi~aeno e povrzan so seksualniot kontakt, taka da zaedno i terapevtot i klientot mo`at da se po~uvstvuvaat seksulano probudeni. Mo`e da se zamagli granicata me|u intervencijat i dopirot. Osobeno kaj klienti koj imaat seksualen konflikt.Va`no e da se vodi smetka za granicata, edna e profesionalna i li~na na terapevtot , a druga na klientot.Vo tekot na koristewe na dopirot mora da se pru`i mo`nost na klientot toj vo sekoj moment da mo`e da ka`e -NE-. Koristewe na dopir e mo`no koga }e se vospostavi bliska vrska i doverba me|u klientot i terapevtot. Tamu kade postoi dobar odnos ili klientot ima dovolno intelektualno razbirawe za koristewe na dopirot ili pak silna ego-granica da ja tolerira blizinata, dopirot mo`e da bide efikasno koristen. Значи буквите Ч, Ж, Љ, Њ не сака да ги прочита. Пробував со секој фонт но не сака...некое чаре??
Употребувај конвертор, и не пишувај со фонт, туку со поддршка (кирилична) за да не настануваат проблеми http://www.crnobelo.com/konvertor еве го текстот конвертиран во кирилица: Терапевтот е во положба во која има моќ и влијание а клиентот во положбан на ранливост и отвореност. Ваквиот пристап бара директен контакт со отуѓените делови од личноста: чувства, болка, бес, траума и др..Терапевтот треба да ја почитува осетливоста и да не го забрзува толкувањето. Додатно ваквиот интимен контакт, вообичаено е поврзан со сексуалниот контакт, така да заедно и терапевтот и клиентот можат да се почувствуваат сексулано пробудени. Може да се замагли границата меѓу интервенцијат и допирот. Особено кај клиенти кој имаат сексуален конфликт.Важно е да се води сметка за границата, една е професионална и лична на терапевтот , а друга на клиентот.Во текот на користење на допирот мора да се пружи можност на клиентот тој во секој момент да може да каже -НЕ-. Користење на допир е можно кога ќе се воспостави блиска врска и доверба меѓу клиентот и терапевтот. Таму каде постои добар однос или клиентот има доволно интелектуално разбирање за користење на допирот или пак силна его-граница да ја толерира близината, допирот може да биде ефикасно користен.
Си купив слушалки со микрофон и сега компјутеров неќе да ги препознае, не ми ги ни покажуда дека се уклучени во него. Чаре некое?? Фала многу
Си користела ли до сега некоја друга аудио опрема со твојот компјутер? Ако не, треба да инсталираш соодветен драјвер за звучната, а доколку немаш звучна ке треба да си набавиш. Доколку си имала до сега барем звучници, слушалките (зеленото или белото) треба да ги оклучиш на местото на звучниците, а одма до него во розевото микрофонот. Се надевам дека помогнав
Понекогаш се случува аудио опремата ( кинеска) да биде нова а расипана ....Обиди се на друго п.ц :geek:
Ај помош Ми капнаа 2-3 капки вода на подлогата за допир на лап топот.Престана да работи и го однесов на сервис. Ама ми кажува дека не се поправал. Чаре? Да го носам кај друг сервисер