Прашањето не ми е многу соодветно за во темата, ама не најдов на форумот нешто слично. Имам проблем со дидгиталниот апарат ми пада и сега зумот не се отвара кога се вклучува, па ако има некој некое искуство нека ми каже дали може да се поправи ,колку би чинела поправката или пак каде има сервиси каде што може да се направи.
Прашањето не ми е многу соодветно за во групава ама не најдов некоја слична тема во форумот. Вака значи ми падна дигиталниот и сега зумот не се отвара кога ке го вклучам апаратот. Па ако има некој некое вакво искуство нека пише дали може да се поправи, колку би чинело или пак некој сервис каде би можело да се поправи.
Компјутерот многу бучи... значи кога кажувам бучи, стварно бучи. Ова не е нормална бучава... преногу јако е,веројатно и комшиите го слушат. Од што е така, нов ми е пааа...
Имам проблем со BS.Player PRO порано фимот си беше во средина а горе и доле беше црно сега кога ке го отворам е на цел екран и е премногу зголемено кај сите филмови е така како да го вратам како што беше?
Јас имам BS Player FREE, меѓутоа и кај мене е така. Баш и јас тоа го приметив. Него мене во последно време, на сред филм ќе ми се укочи и ќе се исклучи плеерот. Сам од себе. Додуша јас го влечам филмот, не го гледам во еден здив, ама не би требало да се исклучува...
леле и мене така ми правеше само го мавав за да престане и испадна нешто проблем со графичката си купив нова и веќе не прави така,само кога ќе го пуштам бучи 2 минути и толку
Прашав пошто телевизорот го поврзав на wifi, има windows 7 и се скоро што има компјутерот има и он па помислив да не може да го поврзам со тастатура. Само не знам како иде поврзувањата на бежични тастатури, мауси... До сега немам поврзувано воопшто
ке ве молам да ми објасните нешто имам презентација цела мие во пдф, сега сакам да ја направав во Power point, ме интересира дали моќе секој дел да се конвертира посебно во јпг???? пас најдов он лајн таков конвертор, со само првата слика успевам да ја претворам се надевам ме разравте и ке ми помогнете, јас врска немам
Испробано, доколку сакаш сите страни да ги претвориш во ЈПГ. После тоа само download, ќе ти се симне во winRAR и си ги зимаш сликите. http://pdfimg.net/
Би сакал некој да ми помогне околу мојoт проблем: Значи вчера бришев некои програми и денеска кога сакав да гледам филм немаше никaков звук ни од звучниците ни од слушалките ајде пробав се што знаев но ништо и читав тука низ темава и гледам дека се споменува некоја програма.. или што и да е Relatek .. помислив таа да не сум ја избришала и пробав пак да ја симнам.. но ништо. Инаку имам windows xp не 7 па мозно е и затоа да не ми се спушта оваа програма.. ама нејсе акл за др. пат да не бришам се и сешто... Однапред ви благодарам
Имам еден проблем, за слушање на радиостаници скоро секогаш ми се отвараа преку виндоус медиа плеер, а сега на мозилата ми се отвараат преку WLC а на хромата ми се отвара стандарно како и порано преку виндоус медиа плеер. Па ме интересира како да направам и преку мозилата да ми се отвараат радиостаниците преку ВМП се разбира они радиостаници што емитуаат преку ВМП.
Како може да симнам текст од Гоогле Букс, и дали воопшто може Значи ми треба текстотот од книгата на Гоогле Букс, кој е на англиски јазик, за да можам да го префрлам во Word и да го искористам за превод на некои поими што не ги знам. Брат ми ми кажа нешто со Print Screen да ја снимам страницата како слика, да ја префлам во Paint, да ја снимам како слика и после имало некој програм (не се сежавам како се викаше) што текстот од сликата го селектира и го дава само како текст.
Луге помагајте! Денес ми се исклуци компјутерот сам изгледа напонот падна нагло, и наместо како и секогаш да го извадам од штеќер и пофторно да го уклучам јас го притиснав копчето кај што се пушта и гаси на куќиштето, потоа го стартував одново и сега ништо неможам да отворам за отварам скоро за се ми ара безбедносен сертификат. Опмагајте ако знаете што може да му е, на пр. Кога сакам да отворам хрома почетна или било кој пребарувач или фб го пишува следново The server's security sertificate is not yet valide! Навистина незнам до што може да биде дали е до виндоусот или пак е нешто друго, а до пред да се исклучи се беше во ред.
@Sardinija21 Намести го точно часот и датумот. И мене баш истото и баш сега ми се направи затоа што грмеше и снема струја.
Го наместив, точно е тоа дека и саатот беше изместен и кај мене. Саатот го наместив ама ова и понатаму ме малтретира неможам ниту на почетна да влезам ниту на фб. А кај тебе само се намести тоа или? П.С Да не пишувам едно подруго пост затоа го редактирам последниот пост. Ти благодарам многу за помошта и немаш поима колку си ми помогнал/а навистина било до саатот. Претходно напишав дека сум го сточнила саатот но годината не сум ја наместила како што треба затоа несакаше. Во секој случај ти благодарам expert немаш поима колку многу си ми помогнал.