Може не ми е за тука прашањево знаете ли некој проверен програм или сајт за симнување видеа од јутјуб? Ама испробан да е, да не буричкам по нетов, па со вирус да си завршам
Јас порано симнував од овој Free YouTube Downloader немам закачено ни еден вирус а има секакви опции, и како видео, и како мп3 па дури и посебени за ајфон има да ги симнеш. Јас претежно ги конвертирав во мп3 ама и видеа сум симувала, се сминуваат со убава снимка. Али поспоро иде симнувањето на видео. Ова е http://download.cnet.com/Free-YouTube-D ... 19434.html
Од пред една недела кога и да го уклучувам лаптопот ми се појавува црно и со бели букви пишува Checking file type of file checking NTFS - така нешто пишува незнам точно и потоа вели дека ќе се рестартира компјутерот и одново се уклучува, го скенирав за вируси само еден најде го избришав, незнам зошто вака прави, инаку имам веќе 2 години инсталирано WINDOWS 7. Ве молам некој со слично искуство што направил, или некој што се разбира од компјутери нека ми каже што да правам, дали ќе мора да се форматира, нешто друго ли да се направи
Se izvinuvam sto pisuvam latinica ama od telefon sum. Ne e bas za kompjuteri ama se nadevam nekoj ke mi pomogne , znaci vaka stavam film na usb i go pustam na DVD ama simnuvam I prevod a prevodot ne mi go cita sto da pravam ?
Мене така кога ми прави го ставам филмот со преводот во ист фолдер и автоматски ми го пушта и преводот.Ако веќе ти е така наместено тогаш незнам до што е
Филмот и преводот треба да бидат со исто име. На пример филмот ми е напишан "Breakfast at Tiffany's.avi". Преводот кога го симнав ми беше "Breakfast at Tiffany's - EN.srt". Го бришам тоа - EN на крајот, за да филмот и преводот се викаат исто, само да се разликуваат во кратенката на крајот. Истиот проблем го прави ако го пушташ филмот на ДВД плеер. Се надевам помогнав.
Дали знаете некоја проверена програма што ги чисти непотребните фајлови од компјутер? од 100гига имам само 20 слободни, а немам ништо на компјутерот
На компјутерот ми имаат инсталирано програма која решава вакви проблеми а и целосно ги бриши некои фајлови и слично на компјутерот и брише се шо е во Recycle bin..и така се ослободува меморија на компјутерот повеќе меморија ова она...За да не ти се избришат некои фајлови шо ти требаат(слики,документи и слично) зачувај си ги во My Computer->New Volume D: и таму нема да ти се избришат Вака мене ми рекоа кога ми го инсталираа CCleaner кога ќе инсталираш ќе кликниш на иконата на десктоп(ќе ти се појави) и кликнуваш на Run Cleaner,па после пак на Run Cleaner и после на Х горе и толку е иии(секој месец ќе си правиш вака и побрзо ќе ти тера компјутерот +,а ако некогаш ти кочи нетот и слично активирај го ова) ќе ти помогни ова?
Откако го инсталирав windows 7 не се слуша никаков звук на компјутерот.. Што е проблемот да не знае некој? И шо да направам?
Ми се истури сок врз тастатурата од лап топот пред 3 саати.Веднаш го превртев и го избришав, го сушев и со фен. Го уклучив и работеа копчињата за среќа. И сега како да го исчистам за да не ми лепат копчињата? Или каде да го однесам за да го исчистат и колку отприлика би ме чинело?
Еве вака ми се појавува на секое видео и само тоа стои не се мрда а флеш плер во програмите пишува дека има.
Дечки хитно ми е.. значи нов ми е лаптопов , имам windows 8ca...и ми треба некој код за активација а 2 проблем ШТО И ДА ОТВОРАМ ПО НЕТОВ САМО МИ ОТВАРА НЕКОИ СТРАНИ , И СЕКОЈ НОВ ТАБ ИЛИ НЕКОЈА СТРАНА ШТО И ДА ОТВОРАМ МИ ГО ОТВАРА ОВА СРАЊЕ , http://files.glassesusa.com/bridge/adma ... =1&__ipu=1 НЕМОЖАМ ДА СЕ ОТКАЧАМ , 100 ПАТИ У МИНУТА ГО ИСКЛУЧУВАМ , ДО ПРЕД 3-4 ДЕНА БЕШЕ ЕДНОД РУГО СРАЊЕ ШТО МИ СЕ ОТВАРАШЕ СО НЕКОИ ЧОВЕЧИЊА ...КАКО ДА СЕ ОТКАЧАМ ОД ОВА ЗДИВЕВ