Моментално ми е зезнат принтерот, ама би требало да е вака. Пред да се испринта кај мене се појавува ова: --> properties. --> advanced. --> black ink only. И после не заборавај, да го unchek-неш.
Девојки како можам да направам одредена страница, пример јутуб, да ми биде блокирана, да не може да се пушта? И на гугл хром, и на интернет експл. пребарувач? Брат ми ми го силува интернетот со по 3-4 саати дневно песни на јутуб, секој ден
Дали знае некој зошто copy - paste не ми функционира на лаптопот? многу ми е важно пишувам семинарска ...ви благодарам
Пробај вака: http://support.microsoft.com/kb/929833 Значи Start Command Prompt Search box right-click Command Prompt пиши sfc /scannow чекај да скенира до крај Или отвори task manager (во исто време кликни ctrl+alt+delete), оди во processеs и најди дали имаш rdpclip.exe, означи го и кликни доле end proces, потоа остави го тој прозор и отвори ворд документ или било каков па пак врати се во task manager и оди во file, избери new task (run) и пиши го rdpclip.exe и стисни enter
Веќе 2-3 дена неможам да се логирам на Фејсбук или логирана сум и нешто не е во ред. Ќе прикачам слика како изгледа. Ве молам ако знаете во што е проблемот помагајте. И лани вака ми правеше ама одев релоад и пак беше во ред.. а сега
Како да инсталирам македонска поддршка во пц? Вчера си го зедов,беше на преинсталирање и сега немам македонска поддршка.
Доле, во десниот ќош, треба да има знакче EN. Кликни на него со десен клик. Settings --> Add --> ќе побараш македонски и ОК.
За да си го форматираш, треба да имаш на цд, Windows XP/7.... и уште некои програми. А за тоа второто, само отвори си го антивирусот, скенирај, и после тоа избриши ги вирусите. Или во случај да немаш антивирус, симни си avast или AVG.
^^ Тогаш кликни десен клик на лентата доле што е со старт, т.е. таскбарот. Toolbars --> Language bar. И би требало да се појави.
Пробај да го решиш проблемот со task manager со постапката која ти е дадена на оваа страна, имаш неколку начина, само да разбираш англиски. http://www.tweakandtrick.com/2011/07/en ... virus.html Па откако ќе функционира пробај со претходното што ти го напишав.
Оди во Control Panel,после во Language and Regional Options,и после ќе ти се појави како прозорче и од десно кје имаш Customize, лево од него стисни и најди македонски јазик и после Apply и Ок.
На колку време менувате боjа? Нема месец како купивмв принтер/скенер/копир....а сабjлево нема црна боja
Нема врска тоа колку време ја имате бојата туку тоа зависи од марката на принтерот ако е epson или canon тие имаат ограничување што значи дека само 100 листови можете да принтате со бојата и после нова пак за 100 листа, затоа најубава марка е hp тие имаат по 1000 и повеќе листови