ми треба помош како да го отстранам тоа што ми пишува Windows 7 Build 7600 This copy of Windows is not genuine???
Па за да биде лиценциран, треба да го купиш директно од Microsoft ( за домашна употреба скоро никој не го купува, најчесто за фирми го купуваат). Немаш потреба да го купуваш јас мислам Можеш да го инсталираш Windows 7 essentials и ќе ти ги прави автоматски најновите апдејти
Имам едно прашање. Сакам да купам нов компјутер ама проблемот е во тоа што тој има инсталирано LINOX оперативен систем, а јас nикогаш не сум работела со линох. Па сакам да ве прашам, дали би можела да имам проблеми со линоксот vо секојдевната работа? И дали и на линохсот може да се користат пребарувачиве Chrome, Firefox.... Ме интересира доколку некој има искуство со линохсот да ми каже дали и со линохсот можеш да го правиш сето оно што можеш со winduws.
Strumka22 се разбира дека можеш да работиш исто како на windows, но ако не ти се допаѓа linux преинсталирај го компјутерот откако ќе го купиш и стави windows.
Значи што и да download(ирам) на компјутеров не ми отвара,знае некој зошто..?? и сакам да симнам еден torrent но кога кликам get this torrent не сака да се симне..???....
Според мене, Убунту (Linux) е многу подобар од Windows. Јас го користам веќе подолго време. Да, можеш да правиш се што можеш и на Windows. А и нема да имаш проблеми со вируси. Можеби ќе ти треба време да се навикнеш.
Незнам од што е ама на пр кога сум уклучена на фб до чатот стои BitDefender 2011 и се појавуваат слики со голи жени и такви глупости , а некогаш кога имам пуштено јутуб има во позадина еден што пее со гитара , незнам како изгледа тој бидејќи неможам да го најдам за да го исклучам . Брат ми е информатичар и знае мн за компјутери , вируси и такви ствари ама срам ми е да го прашам дека коа ке ги види сликите ке пропаднам во земја . ХЕЕЕЕЛП
Дечки како да ги отстранам вирусите од компјутерот,а притоа да не го форматирам?Значи само нив да ги отстранам.
Ако имаш цеде од windows-от, тогаш отвори го и кликни на CW икончето. Прво ќе кликнеш revert, па потоа пак ќе го отвориш и ќе кликнеш apply (а може и да беше обратно, ама како и да е - тоа е тоа). Мислам дека требаше да се рестартира компјутерот во меѓувреме
лугеее помагајте ми падна лаптопот нема никаква гребаница нити никаков знак се нормално си функционира но страв ми е нешто да не ми е кога падна беше затворен и падна од предната страна на замја го вклучив неколку пати и се си функционира нормално помагајте дали нешто внатре може да е скршено ???
мене ми се случи исто со таблетот ама мојот има линија малку дај ако знае некиој што се разбира кај се прави и колку пари е
Прашање од мене Сакам од .avi формат да конвертирам во mp4 или mkv сеедно. Само да не е .avi Тие што сте користеле и знаете, препорачајте ми добар и едноставен конвертор
Како да отргнам од почетната страна кога се уклучувам на хромот да не ми е Delta Search, сакам да си го инсталирам да ми биде Speeddial но и кога го инсталирам пак се уклучува делта
Ми треба слика со 600х600 страни а никако не можам во Пеинт да ја направам,бидејќи ако едната страна ја направам 600 другата автоматски се претвара во 450 или обратно.Како да направам сликата да биде 600х600?
За зелена карта ли ти се тие димензии? Ако е за тоа најдобро отиди во фото студио, кажи за што ти е, нека те сликаат и тие димензии нека ти ги направат. Скоро со сите програми автоматски така се претвараат димензиите, башка се губи и квалитетот на сликата.