Извини девојче, те изнамачив. Единствено да го симнеш Torch, потполно е ист како Google Chrome. http://www.torchbrowser.com
Го средив проблемот,и тоа нешто онака викам ајде да пробам и успеа,сепак и тебе многу ти благодарам за помошта
Луѓе, можда малце глупо е прашањево али ај. Имав нешто проблеми со гугл хромот, ми кочеше и сега користам мозила. И сега кога ја уклучувам мозилата, или кога ќе кликнам new tab ми се појавуваат некои пребарувачи, прво babylon сега ask.com ми се појавува. А го наместив гугл како хоум пејџ, им напраив uninstall на сите сумљиви тулбари, пробав и со Restart with add-ons disabled и пак ми се појавуваат. Како да ги тргнам?
Женулиња, како да го исчистам лаптопот од прашина и се што е заглавено последниов месец кај копчињата доле? Незнам да ги вадам едно по едно да го чиста, некој брз и едноставен начин има ли? Јас го минам инаку целиот со специјални влажни марамици за него, ама кај звучниците и копчињата си има збутано некои работи шо не ни сакам да знам шо се, и како го решавата овој проблем вие?
Јас го чистам со фен, го ставаш на ладно и ќе ја издува прашината... Инаку според моите сознанија копчињта од лап- топ не се вадат, т.е. ако ги извадиш, враќање нема...
Леле немој така да ем плашиш, мене шифото од левата страна ми е изваден веќе некое време и се пробувам да го наместам никако не бива, дури и да го залепам мислев едно време, зар не се месте никако?
Епа не е страшно до толку, имаш друго такво копче. Ама во иднина немој да ги вадиш буквите, не се враќаат назад. Инаку јас лично не сум вадела, но видов кај една другарка, која исто така ги чистела и ги извадила сите, успеала само половина да ги врати назад, и сега практично лап- топот само место и зафаќа...
Во Џамбо, има едно мало правосмукалче. Околу 150 денари беше, мислам дека. Баш го меркав, во октомври уште, ама не го земав. Баш на него има нацртано тастетура, како ја шмука. Па ако не најдеш некој друг начин...
После форматирање на комј ми е хаос т е се ми е избришанооооо Прашање Како да ги направам тиа работи што ги отварам секојдневно да ми ги има горе дирекно сочувани Користам комодо и пробувам кај тоа звездичето во левото косе и стискам да ги сочува ама не и не чареее
Знае ли некој да ми каже како да го сменам и зачувам некои промени во Word? Пример секогаш да ми стои Arial, фонт 12, проред 1,0? Вака секогаш кога ќе вклучам ми стои нешто поразлично и секогаш мора да менувам одново...
Луѓе може Pou да се симне од интернет за на комјутер??? И од која страна!? јас најдов неколку ама страв ми е да немаат вируси.. Кажете ми.
ПОМОШШ... се уклучувам нa OUTLOOK и се ке се најавам но не можам пораки да си видам ништо од тоа. и ми се покажува If you continue to have this problem, please report it to Microsoft. а кога ке направам репорт пак ништо. Што е раб ве молам за брз одговор!
Зошто не можам да гледам клипови на YOU TUBE?На секое видео ми се појавува -an error occurred,please try again leter- Дали сум закачила некој вирус или...??
Pou е само за на мобилен, не може на компјутер да ја симнеш.. барем така мислам, пошо и јас имам пробувано
Зошто гугл хром кога го уклучам и после некое време го исклучам, после тоа не се уклучува? Никако не се уклучува, морам стално рестарт да правам.
Не знам во што е проблемот, но нешто не е во ред со мојот лаптоп. Понекогаш, додека работам на него, едноставно се исклучува без команда. А од денес пак, кога ќе пуштам некое видео на youtube, на почетокот сликата и звукот не одат заедно(најчесто сликата кочи). Па, после неколку секунди целиот компјутер се исклучува без команда. Знае ли некој во што е проблемот и како да се надмине тој проблем?
КМ плеерот не ми чита преводи.Да не знае некој како да направам да ми ги чита? Mи се појавуваaт некои знакови.
Сигурно тука има некоја девојка (или момче) што се разбира од movie maker, burn to DVD и слично, значи за да не се допишуваме тука ако има некој што има некакви познавања нека ми пише порака да го прашам нешто, ми требаат информации.