Имам виндоус 8 на лаптопот лаптопот го имам 1 година више ама интернет експлор нејќе да се уклуче од стартот што да направам.Често пред да го исклучам нели има shut down sleep restard and UPADE.Значи често кликам UPADE (преку еден ден)но што му е дали знае некој да ми објасни??
Дечки како може да исечам одреден дел од некое видео?И после тој дел да го спојам со некој друг. Лаптопот ми се исклучува сам,значи кога не работам неколку минути екранот се исклуче целосно.И не се уклучува морам да го рестартирам лаптопот за се уклуче екранот пак.Вака е веке пет месеци.Знае ли некој што му е?
^ Имав ваков проблем, меѓутоа со компјутер, не со лап-топ. Прво мислев дека се вируси, проблем со матичната плоча или има проблем со процесорот. Испадна на крај дека проблемот бил во матичната плоча, веројатно и кај вас е така. Одете во сервис за компјутери таму ќе средат, вака сами ништо не можете на направите.
ПОМАГАЈТЕ КАКО БРЕ ДА ГО СРЕДАМ ОВА СИГУРНО НЕМА ДА ГО КУПУВАМММ МИ СЕ ПОЈАВУВА,ЌЕ МИ СЕ УКОЧИ ЦЕЛ ЛАП ТОП ШТО АКО ГО ИЗБРИШАМ?
Отвори Control Panel потоа оди на Windows Updates, па на Change settings и ќе видиш пишува Important Updates, кликни на паѓачкото мени под него и одбери Never check for updates. Во спротивно, ако ти е пиратски Windows-от за некое време нема да ти се крева Windows-от воопшто.
Избриши го т.е. оди во Control Panel па во Programs and Features и од таму одинсталирај го и не би требало да ти се појавува веќе затоа што и така веќе пројден му е trialot што значи ти нема никаква корист на компјутерот.
Вака на лаптопот имам читач за мемориски картички, се беше во ред ама денес ставам мемориска и несака да ја чита. Незнам од што можи да биди проблемот. Да не има некој опција да го направам или да го однесам да го видат? Лаптопот го зедов ноември месец 2013. ХЕЛП
Дали некој може да ми каже како можам да проверам на лике страница каде има ставено фб маркетинг колку пари на кој пост имам потрошено,и колку пати е користен фб маркетинг.Фала многу.
ми треба помош итно!! Имам Windows 8.1 . Вчера направив видео на Movie Maker и беше одлично, додека го зачував . кога го зачував видеото, музиката беше на нормална брзина како што треба,ама видеото беше успорено... значи пред да го зачувам го прегледав 3-4 пати и се си беше добро и кога го зачував видеото се успори а музиката си тераше добро..Пробав пак денеска од ново се направив и пак истиот проблем го најдов проблемов на интернет http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... fd468f65e0 ама одговорите тука не ми помогнаа , пробав да направам upgrade на програмата , ништо не се смени , видов дали има проблем со драјверите , вика дека се е добро нема никаков проблем
Дали некој знае како да го направам гласот да биде подобар, значи кога ќе пуштам песна гласот на пејачот/ката е како ехо? Спојлер Сум немала проблеми до сега,ама на гости ми дојде едно мало слатко девојче со комшивката и и‘ уклучив игри ама ете си пребарувала и во контрол панел,иконите ми ги разместила, стрелката во диносаурус ја сменила ама средив се‘ од тоа, само уште ова ми остана.Душиче почна да плаче,мајка и‘ ја искара, а и ми вели:ама дадо,не се лутиш нели?Ветувам друг пат само игри ќе играм.Срценце мало малку оф топик ова Гледав да го направам, ама ајде да не заглавам уште повеќе, па помош малку ?