Има ли начин да се уклучам на е-маил на Outlook-от без да им давам телефонски број и алтернативна адреса? инаку не ме пушта да си проверам поштата заради „безбедносен систем“
здраво,сакам да прашам дали некој знае како да инсталирам bluetooth driver. имав претходно си рабореше се си беше ок. но пред некој ден го преинсталирав лаптопот и сеа не сака да ми работи bluetooth-от. пробав во control panel и update driver ама не сака да работи стои со извичник.
Дали некој знае да ми каже како да направам сликите да не се гледаат со вакво иконче туку да се гледа сликата ?
Кога го уклучувам лаптопов нели ако на пример имам ставено лозинка за отклучување на него има како едно сликиче и тоа еднаш го сменив, ама сега сакам пак да го сменам, како? Можеби не ме сфативте малку лошо објаснувам.
Девојки на лаптопов нешто изместена е светлината изгледа сликите многу ги покажува светли пробав светлинава да ја наместам пак исто ги покажува, што можи да е проблемот .. п.с windows 8 е
Веќе 2 месеци имам проблеми со скајпот. Го пишувам името и лозинката(точни) и еве што се појавува: ????????????
Луѓе да не знаете кај можам да најдам дугмиња за на лап топ ми се извадија две букви К и Л се купуваат ли така посебно ? Или мора цела тастатура наново да ја купувам..несакам вака да ми стои, прилично нов ми е
Неможе да се купат посебно копчиња (букви) за тастатура на лап топ .Доколку ги чуваш старите копчиња (зависно од моделот на п.ц -то ) можеби ќе можат да ги наместат (или се знае ,нова тастатура )
Ги чувам, и знам јас да ги местам копчињата, но сега џабе е затоа што тие под копчето што стојат се скршени и неможе да се наместат Спојлер: На овие мислам Барав на таа страната laptopkey.com но неможам да најдам за мојот лаптоп И значи неможе да се купат посебно Ништо тогаш нова тастатура... Фала на одговорот @Dvolicen
Ми треба помош... Статичниов компјутер го немаме користено веќе Х време. Сега повторно го користиме, но ми се јавува проблем. На било која страна на нет да отворам и со секој еден клик ми се појавуваат банери (? - така ли се викаат оние сто се појавуваат). И да биде бељата поголема или се некои срамотилоци или касино игри, а компјутеров го користи малолетно дете. Како да го спречам тоа?
Инсталирај AdBlock екстензија (ја има и за Mozilla, Chrome...). Ги блокира сите тие реклами и банери.
Не мора да купуваш нова тастатура едноставно уклучи си да користиш вградена тастатура кај мене на Windows 7 се вика On-Screen Keyboard.На Search ќе пишиш keyboard и сигурно и да имаш друг опреративен систем нешто слично ќе ти даде.
ај ако знае некој од вас ќе ве молам да ми каже како да сменам на лаптопот програмите што ми се симнати да ми работат на интернет како online а не како сега што ми работат offline. незнам како поинаку да објаснам се надевам ме сфативте. итно ми е се работи за виберот конкретно
@od-samrak-do-zori За вибер да ти работи од пц, ќе мораш да бидеш нон стоп на нет уклучена. Плус тоа, виберот на моб што ти е ќе мора да биде инсталирам последната и најновата верзија, со тоа што ќе добиеш код по порака пиши го на виберот на пц што ти е и ете ти
и уште едно прашање за мозила.зашто од пред некое време на мониторот ми се појавуваат реклами да ги наречам.вируси ли се тоа и како да ги тргнам зш ај реклами како реклами но се појавуваат и безобразни содржини шо не се воопшто за гледање.како да го тргнам тоа (мислам на тоа обележано со црвена трака)