Здраво, дали некој знае некој македонски сајт каде би можела да прочитам нешто за Oracle's SPARK M7 PROCESSOR??
Еј луѓенца пробувам да најдам асолен линк ама никако не ми се прави не можам да инсталирам...Дај ако знаете некој линк да инсталирам Mobdro
Здраво, ми треба мала помош нешто околу MC Word. Направив анкета со прашања и сега не знам како да направам процентуален приказ на добиените одговоринбо вид на круг, и поделено во проценти, пример 35 %одговориле Да, 15% НЕ и 50% делумно. Сето ова да биде прикажано преку тој круг со три различни бои, се надевам ќе ме сфатите што прашувам, не знам ни јас како да објаснам
Девојки ми треба помош за word. Како да се прави во word 2010 да ми ги наоѓа правописните грешки? На англиски ми ги наоѓа, а на македонски не ми ги наоѓа? Ве молам за помош
Девојки како да си го сменам пасвордот на вифи рутерот . Впишувам 192,168,0,1 горе , но го имам заборавено username/pass. Пробав со админ - админ , 12345678 но не бива
СДП дали знае некој за активациски код на ворд, ексел? Пробав се од Интернет, ништо неќе. Мислев се да избришам ама програмата ја нема од таму каде се бришат?!